|
Přeseknutí kořene třešně - zvládne to?, 24.4.2017  a zdroj |
 |
Přeseknutí kořene třešně - zvládne to?, 24.4.2017  Tu je slubeny text z knihy o osekavani korenov. |
 |
|
 |
Mráz, 21.4.2017 mna prekvapilo ako dobre dlho vedeli predpovedat tieto mrazy. Piatok rano bol oznaceny ako kriticky den mozno tyzden dopredu. |
 |
Mráz, 21.4.2017 Presne tak ako pisu hore, ide o uvolnene teplo skupenskej premeny - mrznuca voda odovzda vyse 300 kJ tepla / L vody do okolia, co nie je tak malo. Zmrznuty kubik 300 MJ. Zmrznutie sa dosiahne jemnym rozprasovanim. Ak je voda nahodou relativne tepla... celý příspěvek > |
 |
Pozdě kvetoucí meruňka, 21.4.2017 ...ak niekomu este nekvitla merunka, alebo prave kvitne, nech napise sem aj polohu v ktorej pestuje... |
 |
Mráz, 19.4.2017 ani nemusite striekat, kvety su chranene v bielej perinke. |
 |
Mráz, 19.4.2017 pozrel som windyty a arkticky vzduch moze v piatok rano mrazom zasiahnut aj pas cez Balkan az po stredne Grecko a flaky mrazu predpovedaju aj v Taliansku az po spodok cizmy. Kusisko Francuzska je modry a flaky v Spanielsku aj mimo Pyrenej. Korzika aj... celý příspěvek > |
 |
Mráz, 18.4.2017 existuje nejaka prhladna tabulka, aka teplota co ohrozuje, pripadne nejaky odkaz. Dakujem. |
 |
Tráva s Bofixem na kompost?, 17.4.2017 Ja by som to zhrnul. Ak bez herbicidu prezijete, nepouzivajte ho. Ak musite pouzivat herbicid, pouzivajte ten, co sa rychlejsie rozpada. Pouzivajte selektivne a cielene na miesta kde treba. Nepouzivajte taky nezmysel ako je hnojivo kombinovane s... celý příspěvek > |
 |
Mráz, 17.4.2017 ked je slaby mraz, tak nejaka izolacia moze pomoct. Ak je silny tak nie. |
 |
|
 |
Tráva s Bofixem na kompost?, 17.4.2017 Mne sa vidi, ze obsahuju chlor, nie fluor. |
 |
Tráva s Bofixem na kompost?, 17.4.2017 Nebezpecne pre kompost su Picloram, Clopyralid or Aminopyralid a jeden z nich je aj v bofixe. Takze by som do kompostu nedaval. |
 |
Tráva s Bofixem na kompost?, 16.4.2017 Mozno by stalo za to, si vygooglit clanok:
Residues of Picloram, Clopyralid or Aminopyralid Herbicide Create Killer Compost.
Je smola, ze niektore herbicidy sa rozkladaju tak pomaly, navyse citlive rastliny reaguju na koncentracie radove ppb.... celý příspěvek > |
 |
Mráz, 16.4.2017 ..ma niekto k dispozicii nejaku tabulku, ake teploty mozuu comu uskodit.
NAPR. -2 MLADE PLODY MERUNIEK
+2 MUSKATY ATD ATD |
 |
Je ten kompost správně vyrobený?, 16.4.2017 ..a mozu do kompostu aj pampeliskY? |
 |