Příspěvky uživatele - 45.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Glukopur nebo Fruktóza, 22.7.2020
Vím, že doslazovat se nemá, jenže některé ovoce je málo cukernaté, třeba meruiňky. Pokud už je nutno dosladit, tak čím? Je lepší Glukopur nebo Fruktóza. Řepný cukr jsem zavrhnul jako první. Pavel 
Rosič na stromy, 30.5.2020
Ahoj, potřeboval bych rosič na stromy. Máte někdo zkušenost s rosičem který by dal horizontálně alespoň 7 metrů? Měl jsem HECHT ten dal asi 4m tak jsem ho vrátil. Máte třeba někdo VILLAGER nebo Riwall PRO RPSD 52? Je mi jasné, že STIHL 430 je dobrá... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoně 2020, 25.2.2020
Zítra bude asi jen 7 st. má smysl stříkat Kuprikolem za této teploty nebo je nutné počkat na 10 st?
Kadeřavost broskvoně 2020, 25.2.2020
Taky dnes Kuprikolem a za týden něčím co by nahradilo DELAN 700, který mi už došel   .  Je DITHANE dobrá volba? Pav.
Podzimní hnojení meruněk draselnou solí, 11.11.2018
Chtěl bych letos na podzim přihnojit meruňky draselnou solí, ale nikde jsem se nedočetl dávkování. Kolik gramů na středně velký stromek? Dík Pavel
Puchrovitost 2017, 11.6.2017
Děkuji moc za obě odpovědi, příští rok zkusím tedy DITHANE na počátku kvetení meruněk. A co po odkvětu švestek? Ještě 1x?
Puchrovitost 2017, 11.6.2017
Už asi 5 let mne trápí puchrovitost na švestkách. Hlavně na JOJO, Gabrovské a letos i Čačanské lepotici. Při rašení jsem stříkal KUPRIKOLEM a furt... Existují nějaké odrůdy, které jsou rezistentní nebo alespoň méně citlivé na puchrovitost?
Slivoně 2017, 27.5.2017 Obsahuje fotku
Taky jsem stříkal a nevím jestli je to puchrovitost nebo něco jiného, ale nezůstalo mi skoro nic, tak 10% plodů. Přikládám pár fotek. To nemůže být normální propad. Plody některé zežloutnou jiné jakoby fialoví...??
Mráz, 21.4.2017
Prostějovsko, ve 3 ráno - 3,1°ve 4 a v 5 - 1,9.°Za jak dlouho už poznám co pomrzlo a co ne? Týden?
Nenáročné jabloně, 29.3.2017
Ještě doplním, že průměrná roční teplota činí cca 8 st. C.
Nenáročné jabloně, 29.3.2017
Je to oblast Drahanské vrchoviny, 340 mnm. Těžší kamenitá půda po 60 cm přechází v tvrdý jíl.
Postrekovac alebo rosic, 19.3.2017
Předevčírem jsem vracel HECHT 459. Naštěstí internetová objednávka.  Za slabého vánku (2-3m/s) nedá ani 6m vertikálně = 7 m strom už je nahoře bez postřiku. Hledám něco co zvládne stromy cca 8-10m vysoké.
Nenáročné jabloně, 8.3.2017
Pane Vysloužil, při veškeré úctě k Vám, doufám že tohle za pár let nenapíšu. Sestřenice mojí ženy, která má zahradu hned vedle tam má už víc než 30 let Spartana a má z něj skoro metrák jablek každý rok, které vydrží do jara. Celkem pravidelně,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika