|
Příspěvky uživatele - 110.96
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Teoretický výnos, 4.9.2018 Ahoj. Výnos - 11 až 13 kg švestek = cca 1L 50 % slivovice, při správně vedeném kvasu, destilaci a dobré cukernatosti. Houdini. |  | Jaké zahradní nůžky?, 18.11.2017 jedny z nejlepších nůžky Tobisho SR-1 Japonská výroba, ručně kované |  |
|  | Průsaková hadice ve skleníku, 8.3.2017 Pouzivam prusakovou hadici Aqua Drop, napajeni z 1000 l nadrze samospadem. Nadrz je natrena na cerno a umistena primo ve skleniku. Hadici mam polozenou na kazde strane ve 3 radach primo na hline a cele zahony i s hadici jsou zakryty... celý příspěvek > |  | Višeň, 1.3.2014 Dobrý den, sice tady ten dotaz již padl, ale nenašla jsem odpověď. Kde se dá koupit stará odrůda Vackova? Měli jsme ji doma celé moje dětství a podle mne to byla ta nejlepší višeň. žádná jiná tak dobrá bohužel není. Veliké šťavnaté plody výborné na... celý příspěvek > |  |
|
|
|