|
Příspěvky uživatele - 93.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Už vám leze podzimní česnek?, 4.3.2017 Vysočina 450m. Ani jedne špička. Pár jich mám ve skleníku a ani tam neleze. |  | Rajčata na sušení, 18.2.2017 Děkuji za odpověď. Tak to určitě zkusíme také expedimentovat |  |
|  | Rajčata na sušení, 17.2.2017 Rajčata na pálení? To slyším poprvé. To není žádný výpad proti Vám, jen jsem netušila, že to jde. Jak to chutná? Co z toho vznikneM Připomíná to nějak pálenku z ovoce? |  | Rajčata ve stavebních vědrech, 30.1.2017 No, asi máte pravdu. Nebo tedy, určitě máte pravdu. Ono často platí, že srdce nebolí, co oči nevidí. Kdo ví, v čem a jak jsou pěstovaná rajčata ze supermarketů. Asi je dobře, že to nevidíme. Už mám kýble nakoupené a nesmrdí víc, než běžné černé... celý příspěvek > |  | Rajčata ve stavebních vědrech, 1.1.2017 Smrdí? Tak to jsem ani nevěděla. Viděla jsem je jen na obrázku a jeden jsme měli při stavbě a při vynášení jsem nic necítila, ale byl starý a možná už vyčuchl. |  | Rajčata ve stavebních vědrech, 1.1.2017 Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s pěstováním rajčat v kulatých stavebních vědrech? Několik let jsem pěstovala rajčata v pytlích, ale vzhledem k tomu, že pytle stavíme mezi zeď a pařeniště a je k nim špatný přístup, protože se hlína v pytlích zčásti... celý příspěvek > |  | Ostružina a borůvka nedozrává, 16.10.2016 No, tak to asi je fakt ten důvod, že jsou kyselé i když jsou zralé. Zauvažuji o přesazení. Děkuji |  | Ostružina a borůvka nedozrává, 16.10.2016 asi 460 m. Vysočina |  | Ostružina a borůvka nedozrává, 16.10.2016 Prosím o radu někoho, kdo se s tímto problémem setkal. Máme 4 keře borůvek, bohužel neznám odrůdy. Všechny v letošním roce plodily a na první rok byla úroda dobrá.Bohužel na jedné z těchto čtyř borůvek (ta která měla nejvíce plodů) borůvky do... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|