Příspěvky uživatele - 98.47

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
O jakou odrudu se jedná, 19.3.2017
aha. to jsem netušila. no přemyšlíme, ale nejsme si jistí přesně kdy dozrává. Každopádně rostla ve Slatinkach (okresProstějov). dozrávala jako první napřelomu červen červenec. všude v okolí všechno zelené. dozrala vzdy narazove takze se muselo... celý příspěvek >
O jakou odrudu se jedná, 18.3.2017 Obsahuje fotku
Dobrý den. Pozná prosím někdo o jakou odrudu se jedná. chutově úžasné. velikosti asi jako blumy. mockrát předem děkují
Vějířovka ze semínka, 2.3.2017
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda tu někdo máte zkušenosti s pěstování vějířovky ze semínka. Daří se? Kvete dobře? děkují mockrát
Něco na řepě, 12.11.2016
jejd to zni desne. dekuji. repu jsem vyhodila jinde to neni. jak se to stane?
Něco na řepě, 12.11.2016 Obsahuje fotku
dobrý den, nevíte prosím náhodou někdo co to vyrostlo na řepě? ve vnitř je to také červené po ulomení. děkují
Společnost pro dyni hokaido, 12.4.2016
dobrý den, prosím o radu. kvůli prostoru budu letost sázen dyni do okrasné části zahrady a zaroven zakladat další květinové záhony napadlo mě to spojit a proto bych se rada zeptala zda je vhodné do květinového záhonu zakomponovat i dominantně... celý příspěvek >
Druh kaktusu a jak nařízkovat, 9.4.2016
mockrát vam děkují rady a nevíte náhodou co je to za druh, děkují
Druh kaktusu a jak nařízkovat, 6.4.2016 Obsahuje fotku
dobrý den, chci přesadit a nařízkovat tento kaktus. poradíte mi prosím jaký je to druh. co jsem vyčetla tak uříznout nechat tyden schnout a pak dat na perlit, ale pak jinde čtu že na rašelinu, někde vlhkou jinde suchou a s perlitem tosamé nevím... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika