|
O jakou odrudu se jedná, 19.3.2017 aha. to jsem netušila. no přemyšlíme, ale nejsme si jistí přesně kdy dozrává. Každopádně rostla ve Slatinkach (okresProstějov). dozrávala jako první napřelomu červen červenec. všude v okolí všechno zelené. dozrala vzdy narazove takze se muselo... celý příspěvek > |
 |
O jakou odrudu se jedná, 18.3.2017  Dobrý den. Pozná prosím někdo o jakou odrudu se jedná. chutově úžasné. velikosti asi jako blumy. mockrát předem děkují |
 |
|
 |
Vějířovka ze semínka, 2.3.2017 Dobrý den, ráda bych se zeptala zda tu někdo máte zkušenosti s pěstování vějířovky ze semínka. Daří se? Kvete dobře?
děkují mockrát |
 |
Něco na řepě, 12.11.2016 jejd to zni desne. dekuji. repu jsem vyhodila jinde to neni. jak se to stane? |
 |
Něco na řepě, 12.11.2016  dobrý den,
nevíte prosím náhodou někdo co to vyrostlo na řepě? ve vnitř je to také červené po ulomení.
děkují |
 |
Společnost pro dyni hokaido, 12.4.2016 dobrý den, prosím o radu. kvůli prostoru budu letost sázen dyni do okrasné části zahrady a zaroven zakladat další květinové záhony napadlo mě to spojit a proto bych se rada zeptala zda je vhodné do květinového záhonu zakomponovat i dominantně... celý příspěvek > |
 |
Druh kaktusu a jak nařízkovat, 9.4.2016 mockrát vam děkují rady a nevíte náhodou co je to za druh,
děkují |
 |
Druh kaktusu a jak nařízkovat, 6.4.2016  dobrý den, chci přesadit a nařízkovat tento kaktus. poradíte mi prosím jaký je to druh. co jsem vyčetla tak uříznout nechat tyden schnout a pak dat na perlit, ale pak jinde čtu že na rašelinu, někde vlhkou jinde suchou a s perlitem tosamé nevím... celý příspěvek > |
 |