Příspěvky uživatele - 96.229

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co potřebuje kokos?, 25.8.2009
Kokos mám již 7 měsíců,  z IKEA, začínal mi usychat a tak mám na něm bavlněný ručník, který polévám vodou, tak aby byl stále mokrý. Moc mu to prospívá a už má i nový list. Zdaví jitka
Čechřice vonná, 15.6.2009
Máte někdo zkušenost s čechřicí vonnou? K čemu se používá?
Květilka - zlikvidovat záhon?, 10.6.2009
Děkuji za odpověď. Ještě se chci zeptat - může být již květilka nakladená již v samotný sadbě?
Zasadil jsem asi špatně révu, 22.5.2009
a když mám srůst tedy vysoko, tak bych mohl na zimu přihrabat hlínu, popř. mulčuju posekanou trávou - tak "zateplit" tou trávou. Přesazovat je asi hloupost, alespoň v tuto dobu, ale teď to snad nevadí, že je srůst vysoko.
Zasadil jsem asi špatně révu, 22.5.2009
Zasadil jsem 8 sazeníc révy moštovních odrůd tak, že naroubovaná část není těsně nad zemí, ale asi tak 20-30 cm na zemí. Někde jsem slyšel, že má ta naroubovaná část být těsně nad zemí. Hrozí nějaký problém? Mám přihrnout hlínu? Nebo jde jenom o... celý příspěvek >
Písková filtrace Bestway, 4.5.2009
Běžela mi jednu sezonu a teď nemá výkon a nedá se hnout s šesticestným ventilem. Nic se nedá rozebrat a opravit a náhradní díly neexistují. Naprosto nedoporučuji. Kupuji výkonnější a hlavně takovou, na kterou seženu díly a je oddělené čerpadlo... celý příspěvek >
hroznové víno pro konzum, 20.2.2009
Také jsem letos chtěl koupit pár odrůd z Kladrub, ale k mému zklamání již spoustu osvědčených odrůd co bylo minulý rok ke koupi, letos nebylo. Místo toho měl spoustu nových (možná do našich podmínek i nevhodných) odrůd. Co na plat jedu do... celý příspěvek >
řízkování, 6.6.2008
I když to není aktuální dotaz a budu se asi ptát hloupě, ale jaký je postup pro "řízkování" révy? Jde mi o to, že mám nějakou odrůdu z Moldavska (prý), při jarním stříhání jsem ji zapíchl do země a něco dal do květináče. Jeden rok se mi... celý příspěvek >
dýně - prosba o radu, 20.5.2008
Dýňka odloni je stále OK, leží nahoře na skříni kde může být i 25 stupňů.
Lilie, 2.5.2008
Takže lilie není potřeba přesazovat? vydrží ivlhčí půdu? mám je na zahrádce 2. rokem a lezou ven, tak jen se chci ujistit. Trochu v tom tápu:) dík za rady :)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika