|
Příspěvky uživatele - 96.229
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co potřebuje kokos?, 25.8.2009 Kokos mám již 7 měsíců, z IKEA, začínal mi usychat a tak mám na něm bavlněný ručník, který polévám vodou, tak aby byl stále mokrý. Moc mu to prospívá a už má i nový list. Zdaví jitka |  | Čechřice vonná, 15.6.2009 Máte někdo zkušenost s čechřicí vonnou? K čemu se používá? |  |
|  | Květilka - zlikvidovat záhon?, 10.6.2009 Děkuji za odpověď. Ještě se chci zeptat - může být již květilka nakladená již v samotný sadbě? |  | Zasadil jsem asi špatně révu, 22.5.2009 a když mám srůst tedy vysoko, tak bych mohl na zimu přihrabat hlínu, popř. mulčuju posekanou trávou - tak "zateplit" tou trávou.
Přesazovat je asi hloupost, alespoň v tuto dobu, ale teď to snad nevadí, že je srůst vysoko. |  | Zasadil jsem asi špatně révu, 22.5.2009 Zasadil jsem 8 sazeníc révy moštovních odrůd tak, že naroubovaná část není těsně nad zemí, ale asi tak 20-30 cm na zemí. Někde jsem slyšel, že má ta naroubovaná část být těsně nad zemí. Hrozí nějaký problém? Mám přihrnout hlínu? Nebo jde jenom o... celý příspěvek > |  | Písková filtrace Bestway, 4.5.2009 Běžela mi jednu sezonu a teď nemá výkon a nedá se hnout s šesticestným ventilem. Nic se nedá rozebrat a opravit a náhradní díly neexistují. Naprosto nedoporučuji. Kupuji výkonnější a hlavně takovou, na kterou seženu díly a je oddělené čerpadlo... celý příspěvek > |  | hroznové víno pro konzum, 20.2.2009 Také jsem letos chtěl koupit pár odrůd z Kladrub, ale k mému zklamání již spoustu osvědčených odrůd co bylo minulý rok ke koupi, letos nebylo. Místo toho měl spoustu nových (možná do našich podmínek i nevhodných) odrůd. Co na plat jedu do... celý příspěvek > |  | řízkování, 6.6.2008 I když to není aktuální dotaz a budu se asi ptát hloupě, ale jaký je postup pro "řízkování" révy? Jde mi o to, že mám nějakou odrůdu z Moldavska (prý), při jarním stříhání jsem ji zapíchl do země a něco dal do květináče. Jeden rok se mi... celý příspěvek > |  | dýně - prosba o radu, 20.5.2008 Dýňka odloni je stále OK, leží nahoře na skříni kde může být i 25 stupňů. |  | Lilie, 2.5.2008 Takže lilie není potřeba přesazovat? vydrží ivlhčí půdu? mám je na zahrádce 2. rokem a lezou ven, tak jen se chci ujistit. Trochu v tom tápu:)
dík za rady :) |  |
|  |
 |
|
|
|