|
Příspěvky uživatele - 45.232
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odzimování fíkovníku, 1.6.2017 Na které televizi?Rád bych se taky mrkl co říkali.26 |  | Odzimování fíkovníku, 30.5.2017 To je teda macek stromek! Horší s ním bude manipulace asi..Já jsem tak dopadl loni, letos už jsem to hlídal a vynesl z kůlny až po té mrazivé vlně a fíky budou).Venkovní fík byl zahrabaný v listí a taky dopadl dost dobře.Nedělat machra, že to vydrží... celý příspěvek > |  |
|  | Pro pěstitele kanadáků?, 30.5.2017 Je to puklice, postříkat decis atp. |  | Tatarova hruška, 12.5.2017 Co takhle fotka, at se mám na co těšit.)38 |  | Asimina Triloba, 12.5.2017 Tak že květy asiminy vydrží(nevadí jim)mráz není pravda, normálně mrazem zčernají a odpadnou, je potřeba je chránit-obalit, loni jssem to neudělal a nic nebylo, letos kdybych je nezabalil, tak by to dopadlo stejně, jinak ostatní napsané sedí. |  | Asimina Triloba, 17.2.2017 No chut excelentná, vinimočná... to je spíš broskev, tohle je bych řekl zajímavá.Kaki je bych řekl chutnější.Ono záleží jak kdo to má v hubě nastavené.) |  |
|
|
|