|
Příspěvky uživatele - 228.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak pěstovat svíčkovec (gauru), 1.10.2016 Gauru množím dělením trsů. Mám tu obyč vysokou bílou a krásně kvete s minimální zálivkou i péčí. Poslední 2 zimy mi přežila v pohodě, jenom trochu přihrnutá mulčem. Jenom pozor, po rozdělení i po zimě docela dlouho trucuje, než obrazí, chce to... celý příspěvek > |  | Batáty, 30.9.2016 Nádhera! Já na ty svoje ještě stříhám metr :-) |  |
|  | Jedli byste dyne z takove rostliny? (pokroucene listy), 26.9.2016 Když na tom něco vyroste, není důvod to nejíst. Stejných herbicidů je plné konvenčně pěstované obilí, takže když jíme mouku... |  | Neprospívá mi dýně Hokkaido, 11.8.2016 Máte v kompostu posekanou trávu, která byla ošetřená herbicidem proti plevelům (Travin atd.)? Moje tykve vypadají letos dost podobně.
Tenhle ksindl nejdřív ničí rajčata, ale ve vyšší koncentraci postihne skoro každou zeleninu :-(
Dobrá zpráva... celý příspěvek > |  | Jak odehnat kočky, 3.5.2016 V ČR jsem to prodávat neviděla, ale na zahraničních stránkách hledejte "motion activated sprinkler" - postřikovač s fotobuňkou. Všichni si je chválí. Jsou na baterky, stačí zapojit na hadici. Na eBay se dá sehnat cca za tisícovku. |  | Mesačné jahody Mignonette, 19.3.2016 Můj trik pro měsíční jahody ze semínka - na měsíc před výsevem je strčit do ledničky. Klíčí pak daleko ochotněji. |  | Mesačné jahody Mignonette, 19.3.2016 Mám Mignonette a Rujanu. Vypadají stejně, ale rozdíl v chuti tam je. Mignonette má takové kýčovité aroma, jako bonbony s umělou příchutí. Chutná to líp, než to zní :-) Podle mě má smysl je mít už pro ten rozdíl. |  |
 |
|
|
|