|
Příspěvky uživatele - 13.242
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Popraskaná kůra, 14.3.2017 Před rokem jsem četl článek, nebo forum co s dutinama.
Dříve Dutiny zazdívali, betonem a cihlou. Pak přišla PU pěna.
A dnes je názor takový: nechat Dutinu volně dýchat.
Za mě tedy, díru vydlabat, na "zdravější dřevo" zajistit plechovou... celý příspěvek > |  | Jakou odrůdu třešně, 7.2.2017 Protože jsem závislý na třešních, tak jsem zasadil 5 stromků. Stromky jsem vybíral tak, abych pokryl od 2-7 třešňový týden. První týden jsem vynechal pač recenze na Rivan jsou nic moc. Zasazeno:
2011Karešovka, Kordie,Regina, Burlat(poslední... celý příspěvek > |  |
|  | Kanadské borůvky - pěstování, 26.9.2016 Hlenky: Jde o mikroorganismus, který biologové zařadili mezi modelové druhy a tak je dobře prozkoumán. V roku 2005 byl zmapován celý jeho genom. Tato hlenka (a asi 100 dalších podobně žijících druhů řádu Dictyosteliales) žije ve fázi svého... celý příspěvek > |  | Kanadské borůvky - pěstování, 11.7.2016 Též jsem tuto houbu měl minulý rok v kůře asi 6 - ložisek. počkal jsem na suché počasí aby pěna seschnula a pak jsem ji lopatkou i s "podhoubím" odstranil a vyhodil. rostlinám to neublížilo. Též nevím přesně co to je. Ale fascinuje mě jak to má... celý příspěvek > |  | Převoz broskví, 5.4.2016 O melounech ne-e
Globus, tesco,albert atd... má prostě malé tvrdé broskve,
tj. vejdou se mi do ruky 2,3. když se zadaří tak většina úrody má plody velké, že se musím hodně snažit abych udržel 2 broskve v jedné... celý příspěvek > |  | Převoz broskví, 4.4.2016  Letos bych chtěl lépe vyřešit převoz broskví z chaty do bytu tak aby se co nejméně pomačkaly.
Našel jsem polystyrenovou misku na ovoce, která by se pro to hodila, bohužel jediný e-shop, kde jsem jí našel je prodává pouze po 2000 kusů. Což je... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 4.4.2016  Chtěl bych požádat o identifikaci škúdce.
Asi před měsícem jsem na jedné sloupovité jabloni našel tyto černé vajíčka. Nedokážete někdo upřesnit co to je? bylo to víceméně pouze na jednoletém dřevě. |  | Hryzec na jabloních, 1.10.2007 Jestli se trefíte motykou napoprvé není důležité, důležité je přehradit chodbičku rýčem v pravý okamžik. Pokud hryzec zůstane mezi rýčem a otvorem, tak nemá šanci. Motykou ho rozkopete. Rýč se musí přesně umístit po směru chodby asi 15-20 cm a pak je... celý příspěvek > |  | Hryzec na jabloních, 3.7.2007 Na hryzce chodím s motykou a rýčem. Po rozkopnutí nory se ji hryzec snaží ucpat. A to je ten správný okamžik. Do chodby je dobré vložit stéblo suché trávy, což ho prozradí. Rýčem se přehradí úniková cesta a motykou se hryzec usmrtí. |  |
 |
|
|
|