|
Příspěvky uživatele - 17.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 26.10.2015 Čo odporúča ortopéd, obyčajný, alebo fiskars? |  | Jemná úprava terénu, 26.10.2015 co tym myslite drobne nerovnosti? Ak nenapisete ake, tak vam nik neporadi.
Bez porusenia travniku je mozne zrezat travny koberec, vyrovnat a koberec polozit nanovo. To je tazka robota a na uspokojivy vysledok by ste museli mat nejaky stroj, alebo... celý příspěvek > |  |
|  | Sulka - podzimní postřik, 22.10.2015 Toto pisu o Sulke K
Ovocné stromy pred a pri pučaní: 1% roztok
Broskyne pred pučaním: 4% roztok
Vinič po jarnom reze pred pučaním: 4% roztok
Podmienky pre aplikáciu:
Optimálna teplota počas aplikácie je 10-20°C, ideálne je bezveterné... celý příspěvek > |  | Hnojení - velikost plodu, 20.10.2015 Je to sice chemia, ale napodobnuje prirodne latky, na rozdiel od chemie ala DDT, a akekolvek organicke postreky, ktore prirodu zdaleka nenapodobnuju. Ak sa mineralne hnojiva spravne aplikuju, da sa povedat, ze napodobnujeme prirodu nielen zlozenim... celý příspěvek > |  | Hnojení - velikost plodu, 20.10.2015 Ako sa dari ostatnym v zahr. kolonii? Tiez sa im nedari? Skuste si vymenit skusenosti s nimi. |  | Hnojení - velikost plodu, 19.10.2015 zt vrdleho peciva...najma z ovsennej muky
mozno by sa dalo risknut navozit fury z nejakej obecnej skladky zeleneho odpadu, ak poznate strukturu, pokosene travniky, pomulcovane konare... pripadne si dohodnut, ked toto v obci budu robit, ze by to... celý příspěvek > |  | Pevne hnojivo pro broskvone pro snizeni chlorozy, 13.10.2015 ale podpniky uz asi menit nebude? |  | Jílové jezírko, 13.10.2015 Vilo, vsetko co pisete je pravda,... ja som sa do tejto diskusie zapojil, lebo som zvedavy, ci je mozne ilove jazierko s krystalovocistou vodou. Na fore su viac pesimisti, ze il bude vyrit vodu....mam studnu do 10 m, pricom prvych 6 metrov vrtu bol... celý příspěvek > |  | Pevne hnojivo pro broskvone pro snizeni chlorozy, 13.10.2015 ked to "musi" byt na podzim, vychadza mi dobra pevna mocovina. Trosku potrva az sa mineralizuje. Zima to neurychli. Kombinoval by som ju s kompostom (vyhodne by bolo ak by bol bohatsi na ziviny)... nemusi byt uplne dozrety. Cast dusika sa zachyti v... celý příspěvek > |  | Jílové jezírko, 12.10.2015 Je to zaujimave co pisete. Mensi sklon urcite vela vyriesi. Ale neporovnaval by som ilove jazierko s vodou na strkovisku. Strkoviska su napojene na podzemnu vodu, cez strkovopieskove vrstvy, ktorych rozloha moze byt radove vacsia ako samotne jazierko... celý příspěvek > |  |
|  | Uskladnění slivovice v dub. sudu, 7.10.2015 Akademicka debata,..par poznamok:
su 2 parametre a kazdy ma opacny efekt. Tlak nasytenych par je vacsi v pripade etanolu, podpori vyssi odpar etanolu. Difuzny koeficient ma vacsi voda, podpori odpar vody.
Difuzny koeficient vody v zmesnom... celý příspěvek > |  | Uskladnění slivovice v dub. sudu, 6.10.2015 Mozno mate pravdu a mylim sa ja. Je pravda, ze dej je fyzikalny, ale velmi suvisi s chemickymi vlastnostami molekul, najma od medzimolekulovych interakcii. Nakoniec podobne ako odparovanie. Ak najdete relavantne zdroje, dajte vediet. Zial... celý příspěvek > |  | Uskladnění slivovice v dub. sudu, 6.10.2015 v 44-tom, ked kniha vznikla, bola mozno chemia niekde inde..., alebo autor nebol chemik. Argumentacie nezodpovedaju modernej chiemii.... urcite neplati, ze penetracia a difuzia molekul bude zavisiet od molovej hmotnosti. Kto robi chromatografiu vie,... celý příspěvek > |  | Jílové jezírko, 29.9.2015 moze mat ilove jazierko priezracnu vodu? ak napisete ze nie, skusil to niekto s hlinitou solou? (ta il efektivne zraza) |  | Řídký trávník, 25.9.2015 piesok je pre travnik super vec, ale ked je sucho musite stale zavlazovat. Piesok je ako drenaz. Voda mizne. Na zahori je profi firma co pestuje koberce a obchoduje aj na sportoviska. Idealna pieskova zemina, ale musia polievat stale ked je velke... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|