Příspěvky uživatele - 17.210

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Natírání kmenu vápnem, 24.2.2016
...staci objednat vezu s vapnom, spravit kasu a plnit plastove vedierka....+ reklama. S placebo efektom nater za 2 stovky vzdy vyzera lepsie ako doma urobeny z vapenneho hydratu.
Řez meruňky podle literatury, 23.2.2016
...hovori sa, ze kostkoviny az po odkvitnuti. 
Zajímavé ceny čerpadel, UV lamp a filtrů, 22.2.2016
Aká je tlaková strata tých filtrov? Keď pozerám výkonové charaktristiky toho čerpadla a potreboval by som prekonať výšku cca 2,2 m od čerpadla k filtru,...Aké sú Vaše skúsenosti, dať čerpadlo radšej do plytšej vody a vyčistí sa väčší objem, alebo... celý příspěvek >
Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 17.2.2016
Co su to buduce korene? Vytvaraju sa v celej dlzke prutov?
"můžete mít sebelepší silný vyzrálý řízek, ale pokud na něm nejsou zárodky kořenů, pak Vám to nezakoření" Ale ked sa odrezky narezu tak nemaju ziadne zarodky korenov. Nie? Tie sa predsa casom vytvoria v tej mineralnej vlne. Alebo sa mylim?
s tymi nevyzretymi zelenymi prutmi to bol dokaz sporom :-)
Zelenina která se nemusí zalévat?, 16.2.2016
Kukurica je obilnina. To potom sa nemusi zalievat ani ryza, alebo lotos.
Pila pro ženu, 16.2.2016
do tych 4-5 cm menej prace a viac bezpecnosti vam zabezpecia pakove noznice. Videl som plagat z lidlu a mali by ich teraz mat, nasobne lacnejsie ako nejaka znacka,... aj podla vlastnych skusenosti dobra kvalita. Do nejakych 10-15 cm mali tiez svojho... celý příspěvek >
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 11.2.2016
Asi Silvet za 10tinovu cenu cistiacich prostriedkov (rovnaky objem) sa neda kupit. Co sa tyka obsahu tenzidov, ten nemusi byt smerodajny, kedze PUR a JAR maju obsah inych tenzidov. Ten trend90 je dobra volba.
Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 11.2.2016
Hm a ti co pouziju saponat, napr jar, kolko kvapiek davate?
Polievanie paradajok, 3.2.2016
Vlado, je to folia, co pusti vodu? Ja som vzdy pouzival len netkanu. Niekto pouziva petky iny brazdu. Mne sa petky zdaju byt zbytocna robota navyse. Brazda je podla mna lepsie riesenie, a vyborne sa osvedcila zvlast pre papriky, ktore maju radi... celý příspěvek >
UV lampa a život v jezírku, 3.2.2016
Ja davam pH dole pomocou flokulantu. Je urceny povodne na cirenie vody do bazena, ale bezne sa rovnaka latka pouziva aj na jazera v boji proti siniciam. Je to hlinita sol. Ma dvojity ucinok, znizuje pH a reakciou s alkalickou vodou vytvara jemne... celý příspěvek >
UV lampa a život v jezírku, 3.2.2016
Hladal som co je "phosphosorb" (ang stranky su bohatsie). Najprv som narazil na nejaky liek, octan vapenaty, to je ale nieco ine a potom som dal hladat s vyrazom "pond" a nasiel som, ze je to zmes perlitu, aktivovaneho oxidu hliniteho, aktivneho... celý příspěvek >
UV lampa a život v jezírku, 2.2.2016
Ja som urobil taku vec, ze som vytiahol von vsetky lekna pred prvymi mrazmi (predtym som do nadob hore vyvrtal diery a prevliekol pevny motuz, aby sa dali kedykolvek lahko vytiahnut). Osprchoval som korene od piesku, odstranil korene, ktore hnili,... celý příspěvek >
UV lampa a život v jezírku, 1.2.2016
PMDD je hnojivo, ktore sa pouziva do akvarii, rozpustenim zmesi mikroprvkov a dusicnanov draselneho a horecnateho a pravidelnym davkovanim priamo do vody. Jeho zlozenie sa da zistit cez google. Je bez fosfatov a amoniaku, ktore podporuju rast rias.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika