|
Sekačka Stiga Combi 55 SQB, 2.7.2020 Dobrý den, zdědil jsem sekačku STIGA COMBI 55 SQB. Prosím o radu, když chci trávník mulčovat mám použít pouze mulčovací ucpávku nebo i deflektor bočního výhozu? Návod bohužel nemám.
Děkuji Petr |
 |
Kostřava rákosovitá, 1.6.2020 Dobrý den,
máte teda zasazenou tu kostřavu? Mám taky od podzimu zasazenou modrou saharu 90% KR a 10%LL a nejsem nijak extra spokojený.
Jak jste na tom Vy?
Děkuji za info a přeji hezký den.
Kolúch |
 |
|
 |
Mšice na švestkách a rynglích postřik, 4.6.2019 Kolik prosím mýdla na cca 15l postřiku? |
 |
Založení trávníku - jaro nebo podzim?, 6.3.2019 Dobrý den,
prosím o radu k založení trávníku - zvažuji, zda se do založení pouštět nyní, nebo až na podzim. Pozemek dlouhá léta ležel ladem a rostlo na něm kde co, loni po dokončení stavby se povrch párkrát škrábnul bagrem, teď na něm místy něco... celý příspěvek > |
 |
Dehtování, 5.6.2018  Myslím, že množství kouře na dehtování vliv nemá. Při uzení mám stabilně komín přiškrcen klapkou a odvod spalin je omezený. Pokud topím vlhkým dřevem, kouř se v udírně válí, ale voní. Jde jen o to, naučit se přikládat a regulovat teplotu... celý příspěvek > |
 |
Dehtování, 5.6.2018  Dobrý den, po dlouhém zkoumání chování se mé zděné udírny a pročítání mnohých fór, kdy jsem měl maso černé jako bota, jsem došel k závěru, že za vše může špatné spalování dřeva. Mám klasické kuchyňské topeniště s ohništěm nahoře a popelníkem... celý příspěvek > |
 |
Generátor kouře, 17.4.2018  Omylem jsem zadal obrázek masa uzeného klasicky. Toto je už je to správné studeným kouřem z generátoru. |
 |
Generátor kouře, 17.4.2018  Maso založím na sucho 1měsíc, omyju od přebytečné soli a udím 4x obden 6-8 hod. Potom ho nechám viset v chladu a pomalu konzumuji dle potřeby. Maso je vyzrálé, vyuzené a vydrželo by velice dlouho. K uzení používám bukové štěpky, koupené v balení po... celý příspěvek > |
 |
Cukr, cukr a jenom cukr, 13.4.2018 Dobrý den,
vyzkoušel jsem recept přesně podle prvního příspěvků a super. Jenom mi to kvasilo skoro měsíc, ale mám čas. 1.D vyteklo 11l lutru. Včera jsem udělal 2.D a mám 3,5l 80% a 3l 70% krásného lihu. Bude to pitné samotné i vhodné na... celý příspěvek > |
 |
Grilování na skle - nová dimenze, 3.3.2017 Dobře mluvíš předsedo |
 |
|
 |
Grilování na skle - nová dimenze, 3.3.2017 To už můžu rovnou maso dělat na pánvičce |
 |
Přihnojování přísad papriky, 9.2.2017 Prosím čím přihnojujete přísady paprik?
Díky Ondra |
 |
Jakou odrůdu třešně, 2.2.2017 Prosím mám dotaz zda by mi někdo neporadil nějakou dobrou odrůdu třešně do lokality Vyškovsko. Chtěl bych nějakou podobnou jako bývaly srdcovky.
Díky Petr |
 |
Špendlík žlutý, 10.11.2016 Prosím nevíte někdo kde se dáí na Moravě koupit stromek špendlíku žlutého?
Díky Zdeněk |
 |
Lisování hroznů, 15.9.2016 Nevíte někdo kolik šťávy přibližně vylisuji z 10kilo hroznů?
Díky Petr |
 |