|
Příspěvky uživatele - 231.25
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sázení brambor po staronovém způsobu, 25.8.2017 jsem to já.
Pěstování brambor v pytli mám naplánováno na příští rok. Tak jsem na to zvědavá. Počítám, že budu ráda, když mi vůbec něco vyroste. |  | Sázení brambor po staronovém způsobu, 25.8.2017 Tak já si myslím, že chyba byla v tom, že jste vysadil brambory do té čerstvě posekané trávy. Pokud jste ji ještě zaléval tak není divu, že se vám podařilo brambory uvařit.
Takže pokud chcete být úspěšný a v tuto chvíli ještě nemáte... celý příspěvek > |  |
|  | Ovocné stromky nerostou, 10.8.2017 Zdravím, já jsem to udělala tak, že jsem začala kolem stromů mulčovat, smíchaná usušená tráva, sláma a štěpka. Během jednoho roku se situace zlepšila o 100%, další rok to samé a až třetí rok jsem opatrně prokypřila půdu pod mulčem a navezla kompost.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2017, 4.1.2017 Semo prodává i směs Hokkaido a pak bych ráda podotkla, že Hokkaido jsem jako F1 nezaregistrovala, ale je fakt, že já mám na mysli tykve, nevím jestli je nějaká odrůda rajčat se stejným názvem. janas |  | Lze podsadit borůvku brusinkou?, 5.1.2016 My to tak máme, 3 keříčky borůvek 4 keříčky brusinek. Sice je máme teprve třetí rok, ale už prvním rokem plodily všechny keříky. Zatím rostou moc dobře. |  |
 |
|
|
|