|
Příspěvky uživatele - 116.118
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata ve stavebních vědrech, 1.1.2017 používám obojí kýble, u těch černých jsem žádný smrad neregistroval, asi záleží jak byly dlouho na skladě ve stavebninách, na pěstování se používají celkem běžně, nemyslím že by byly škodlivé... |  | Rajčata ve stavebních vědrech, 1.1.2017  cca 15cm nade dnem jsem udělal falešné dno z tvrzeného polystyrenu, který jsem na pár místech podložil aby vydržel tíhu zeminy, na dvou místech jsem ho prořízl a protáhl kus starého bavlněného trička jako knot, tak aby konce byly namočené až u dna a... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata ve stavebních vědrech, 1.1.2017 použít se normálně dají, pokud chcete mít jistotu, můžete je vystlat nějakou folíí, ale je to zbytečné, já je pěstuji v kýblech od barvy cca 40 l ve spodní části je prostor na vodu a knotem vlhčím zeminu kolem kořenů. |  | Rajčata 2017, 29.12.2016 tak aspon jedno semeno ročně potřebujete ne?letos je cena jejich rajčat 175 kč za cca 4 semena.Navíc podléhají plísni taky, jen o něco málo později, cca 14 dní, než jiné odrůdy... |  | Rajčata 2017, 29.12.2016 před týdnem jsem je kupoval v tescu |  | Rajčata 2017, 22.12.2016 to musí být rajčata v době výsadby hodně vytáhlá a slabá ne?nebo je zaštipujete? |  | Ruská Sikikim okurka, 19.12.2016 Tady je mají, jsou spolehliví, beru od nich semena rajčat, dokonce od 20 eu je doprava zdarma.
|  | Biologická ochrana rajčat proti plísni, 2.12.2016 živá a mrtvá voda vzniká působením elektrolýzy, mrtvá voda má desinfekční účinky, živá voda dodává sílu a energii, v Rusku s tím mají docela dobré výsledky |  | Biologická ochrana rajčat proti plísni, 1.12.2016 já budu letos zkoušet střídavý postřik mrtvou a živou vodou, popřípadě ozonovou vodou, jinak v rusku stříkají vodou s mlíkem, sodou a jodem. |  | Jak pěstovat ozimou cibuli?, 10.11.2016 měli ji v hornbachu i v obi, taky v Renetě v olomouci,.odrůda Shakespeare |  |
|  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 4.9.2016 Captivátor vykopávám ven, je bez chuti a opadává z keře než stihne úplně dozrát |  | Neuspech v pestovani mrkve, 3.9.2016 já osivo mrkve namáčím skoro týden, aby se ze semene vyplavily látky které brání vzcházení (Kumorin),pak krátce osuším a seju, klíčí podstatně lépe, taky se osvědčilo sít mrkev na podzim, do jara se tyto látky ze semen vyplaví a vyklíčí na jaře.,, |  |
 |
|
|
|