|
Příspěvky uživatele - 148.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozela, 29.12.2016 Velké plody zamrzí hlavně když jsou ve sklepě napadeny nějakou skládkovou chorobou - tři plody nahnilé a kilo jablek v čudu. |  | Jakou vybrat odrůdu na pálení?, 28.12.2016 "Vy by Ste dali za polliterku chľastu 3000Kč?"
Ne. Jsou daleko levnější způsoby jak se pěkně motat . |  |
|  | Rozela, 28.12.2016 Také jsem tu zakoupil z nedalekých sadů pár plodů Rozely - plody nebyly tak výrazně vybarvené, chuť velmi dobrá, taková ničím nerušená, podobná, jako když si dáte třeba Jonagold. Ale něco mi tam chybělo. |  | Jakou vybrat odrůdu na pálení?, 28.12.2016 Nevím jak ve Lžíně, ale je pár firmiček i soukromých "paličů" co berou vyřazené ovoce (přemrzlé, poškozené, prošlé) z velkoskladů a pak se objevují tyto udivující exotické specialitky. Ve velkoskladech jsem viděl, co a kolik se toho dává pryč - vždy... celý příspěvek > |  |
|
|
|