|
sloní noha, 3.7.2008 jak dlouho trvá než začne tvořit kmínek? mám ji asi 4 roky průměr nohy cca 5 - 6 cm. |
 |
filtrace - vyčištění, 2.7.2008 jak čistíte pískovou filtraci - lze nějak vysypat písek a třeba ho proprat (mám často zelenou vodu a někde by to asi mělo být) :o(( jinak zatím to stále dělám proplachem a výplachem - ale to jsou celkem velké ztráty vody... |
 |
|
 |
Řasy v bazénu, 2.7.2008 kde se dají ty tablety koupit? |
 |
Dno bazénu, 2.7.2008 co je to prosím za přípravek? kde se dá koupit? |
 |
voda v bazénu, 2.7.2008 moc prosím o radu - vždy když bazén vyčistím, tak za krátkou dobu (3 - 4 dny se začne opět zelenat (vyskakuje mi pH - možná to je důvod), jak často filtrovat - mám automatický chlorátor (dávám do něj chlorové tablety)a filtrace běží cca 2 hod ráno a... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 40 - poměr olej: benzin, 1.7.2008 Moc bych Vám uvedený postup J.S. nedoporučoval. Především se vyhněte metaltecu už proto, že to žádný výrobce oleje ani motoru nedoporučuje naopak např. při použití u nových motorů ztrácíte záruku. Ale to je tady už omílané dost. Jinak tyto... celý příspěvek > |
 |
voda v bazénu, 24.6.2008 Dobrý den, nevíte jak moc vadí když máme tvrdou vodu? - myslím tím jak je ovlivněno působení přípravků na úpravu vody. Je nutné tvrdost snižovat - dopouštím vodu ze studny, která je samozdřejmě velmi tvrdá. Děkuji |
 |
Co teď s kadeřavostí?, 29.4.2008 opravdu je to na rybízu ;o) - mám s tím ještě něco letos dělat? |
 |
Co teď s kadeřavostí?, 28.4.2008 nevím jestli jsem tu správně, ale zdá se mi že mám kadeřavost na angreštu (červené puchýřky - deformace listů) - trpí-li tímto onemocněním. Jde s tím ještě něco dělat nebo to už mám nechat tak a stříkat až příští rok? |
 |
zapuštěný bazén - spuštění?, 14.4.2008 mám zapuštěný bazén od Mountfieldu, filtraci mám zatím odpojenou - nevíte někdo zda je už možné filtraci napojit a bazén zprovoznit? |
 |
|
 |
orchidej, 10.4.2008 Já ji už takovou koupil. Její květy docela dost voní. |
 |
slaměnky, 2.4.2008 Mám slaměnky vyseté ze zemínek - a jsou dost nahusto, kdy se mohou vysadit ven na stanoviště? Nebo se ještě musí rozesadit? |
 |
jiřinky ze semen, 2.4.2008 kdy je lze vysadit ven? - až po zmrzlých? |
 |
trávník - vertikutace?, 27.3.2008 No u nás sníh není ale je zatím trávník ještě mokrý, ale pokud by o víkendu už bylo teplo je možné vertikutaci provést? Někde jsem četl že se provádí až koncem dubna. |
 |
trávník - vertikutace?, 27.3.2008 Lze už nyní provést provzdušnění trávníku vertikutátorem? Nebo mám ještě počkat? Je asi vhodnější když trávník není moc mokrý že? Díky za odpovědi.. |
 |