|
Příspěvky uživatele - 40.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mulčovací kůra, 23.7.2008 My jsme si přivezli jeden vozík (něco kolem 500-600 kg) mulč. kůry přímo od jednoho zpracovatele dřeva z Ostravice, bylo to přes známeho a nestálo to vůbec nic, krom benzínu. Ovšem, ta kůra je dost rozložená a už téměř připomíná hrabanku z lesa. Naše... celý příspěvek > |  | Maskovací síť na plot, 23.7.2008 Koupili jsme si stínovku Totaltex - zastínění 95 %
Výborně stíní místa kde bylo až příliš ostré slunce, našim tůjím smaragdům a rybízům jednoznačně prozpívá. Navíc zaručeně větší soukromí, (95% ka je skutečně dost hustá) a taky brání silným větrům,... celý příspěvek > |  |
|  | octomilky, 6.7.2008 Podle mě to taky nebudou octomilky respektive drosophily, tyto mušky jsem kdysi doma choval na kšeft, teda nelétavou formu, nevěřili by jste jak se prodávaly! Každopádně, drosophily se vyskytují všude tam kde je cítit kvas, stačí ohryzky jablek v... celý příspěvek > |  | černání větviček Thuja occidentalis smaragd, 6.7.2008 Jen malá reakce na tohle téma. Máme asi kolem 60 kusů těchto tůjí, koupili jsme na podzim loni v PLR v kontejnérech. Byly maličké sotva 30cm. Zasadili jsme je kolem plotu během dvou dnů co jsme je dovezli, samozřejmě textilie + mulč. kůra. Tůjky nám... celý příspěvek > |  | Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 29.4.2008 Tak ta sada na odsati stoji v obi a baumaxu 290 kč. Dělá to přímo AL-KO. My to budem kupovat, zatím máme ale najeto maximálně 3 hodiny, takže ještě jednou posekáme a pak se na tu výměnu vrhnu, každopádně my budem kupovat tu sadu na výměnu, naklánět... celý příspěvek > |  | Benzinová sekačka AL-KO Comfort 420 B Bio, 21.4.2008 Díval jsem se na ni na netu, nevím, jsem na sekačky lajk, ale jedno vím jistě, a sice, že naše zahrada má taky něco kolem 400m ctvr. a navíc místy docela svažitá a my jsme se rozhodli pro 520BR(chtěli jsme tu bez bočního výhozu z menším nožem (470-ka... celý příspěvek > |  | Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 21.4.2008 Ano přesně jak píšeš, taky jsme měli doma po vybaleni šok, že SILVER sekačka kterou jsme po celé dva měsíce neviděli nikde (ani na netu) v jiné barvě, než v SILVER! Nakonec po vybalení vlastně silver vůbec nebyla, jinými slovy, plechové tělo kolem... celý příspěvek > |  | Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 14.4.2008 Potřeboval bych poradit jak na výměnu oleje u tohoto stroje, prodejce nám řekl, že po dvou hodinách provozu (v manuálu píšou po 5-ti) se má komplet vyměnit nově naletý olej. Stejně jako prodejce, i manuál je konkrétně v tomhle tématu dosti strohý a... celý příspěvek > |  | Maskovací síť na plot, 26.3.2008 Zrovna před pár dny jsme tohle řešili my a objednali jsme AUSTRONET - zastínění 65 % na zelenazahrada.cz verzi 95% tzn. tu nejhustčí! Jen pro srovnání, cenově polovina co dáte za to stejné v Baumaxu a to si nejsem jist, zda je to tam taky 95%,... celý příspěvek > |  | Jaká jsou nejběžnější přirozená hnojiva?, 26.3.2008 Ta nejběžnější již byla řečena, proto uvedu jedno hnojivo, které zde ještě zmíněno nebylo. Já hnojím na naši zahradě tak jedenkrát v týdnu, většinou když mě ale nebolí břicho, protože kdyby bolelo, nejspíše by mě slyšeli sousedi (máme to k nim... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|