|
Příspěvky uživatele - 63.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mravenci na zahrade, 10.8.2009 Dobrý den. Na jaře tohoto roku jsem nakoupila ovocné stromky zhruba za 2500,-. Díky rezavým mravencům mi teď skoro všechny začínají schnout. Už mi také zlikvidovali velký záhon jahod. Zkrátka pod vším, co na zahradě roste je mraveniště. Nevím, jak s... celý příspěvek > |  | Popínavé jahodníky, 14.6.2009 Dobry den, taky jsem si koupil jahodnik Mont Everest a s dlouhým očekáváním už začínají dozrávat. Na fotky můžete mrknout na odkazu pod článkem.Pěstuji je v kvetináči cca 25 cm se dnem 20 cm a každodenní večerní zálivka. www.ok2jko.rajce.idnes.cz |  |
|  | Jahodník Mont Everest, 14.6.2009 Dobry den,
taky jsem si koupil jahodnik Mont Everest a s dlouhým očekáváním už začínají dozrávat. Na fotky můžete mrknout zde.Pěstuji je v kvetináči cca 25 cm se dnem 20 cm a každodenní večerní zálivka. |  | Prosím o název této rostliny, 26.11.2008 Dobrý večer, já bych řekla, že to není ani jedna z těch, které tady zmiňujete, ale je to PODOCARPUS MACROPHYLLUS, stačí se podívat na ty listy, mrkněte do Wigipedie nebo na Google. L.T. |  | Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 4.11.2008 Já vím, ale nemám ponětí, kde? Že bych jej nějak přelévala, to mi nepřipadá, jednou za týden tam trochu naleju, ale trošku. Listy po odkvětu začnou žloutnout a odpadnou. Doma se mi už smějí, ty bezproblémové rostliny mi nějak nejdou. |  | Znáte ji někdo?, 13.10.2008 Dobrý den, já věděla, že jsem ji už někde viděla, prohledala jsem doma všechny knížky a nakonec jsem ji našla v knížce z roku 1965, jmenuje se HAEMANTHUS ALBIFLOS, také se jí říká krvokvět. Potřebuje hodně slunce, i v zimě... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|