|
Příspěvky uživatele - 220.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování orchidejí, 9.10.2009 Děkuji moc, nekvete už asi 4 měsíce tak je mi to divný. Ale budu číhat na nový stvol...
Petra |  | Pěstování orchidejí, 8.10.2009 Utekly 3 měsíce ot té doby co mi Phalenopsys odkvetla, mezitím jí vyrostli 3 kořeny a 2 nové listy. Listy má pěkně zelené, zřejmě jí nic nechybí... ale přesto se pořád nemůžu dočkat květů. Nemám jí dát do jiného prostředí? Aby začal růst... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování orchidejí, 13.8.2009 Stvol sem teda ustřihla. Jak poznám a kde by měl tak asi vyrůst nový stonek? Děkuji moc za radu |  | Pěstování orchidejí, 11.8.2009  Dobrý den, mám asi 4 měsíce phalenopsis, daří se jí dobře a krásně jí rostou kořeny a narostl jí nový list, takže si nemyslím že by se měla špatně, ale po odkvetení jí uschnul stonek a teď zboku vyrůstá,,něco,,. Tak bych se chtěla zeptat jestli je to... celý příspěvek > |  |
|
|
|