|
Příspěvky uživatele - 4.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak ošetřit půdu a založit trávník?, 9.4.2011 DAnuš, moc děkuji. včera jsem postříkala Roundapem(měla jsem již dlouho koupený), no ale zrovna dnes se mi povedlo sehnat tady bagristu, tak nevím zda to postříkané zmizí, když mi to "srovná" uvidíme. jinak budu muset stříkat znovu. v týdnu... celý příspěvek > |  | Jak ošetřit půdu a založit trávník?, 9.4.2011 děkuji moc, obrázky zahrádky jsou moc pěkné, je vidět, jak jste si s tím vyhrál:) |  |
|  | Jak ošetřit půdu a založit trávník?, 29.3.2011 děkuji moc za Vaši reakci a čas, zahrádku máte jak malovanou,. dofám, že se jednou k takovéto také dopracuji.
jako první věc kterou udělám, je že musím sehnat, někoho kdo nám radlicí srovná ty nerovnosti, v jedné části, je více jak 1,5m návoz, ale... celý příspěvek > |  | Jak ošetřit půdu a založit trávník?, 28.3.2011 Hezký den, rádi bychom založili zahradu, ale pozemek je ve špatném stavu, jde o vrstvu hlíny s opravdu nekončícím "bordelem" typu cihel, kostí, plechovek(zřejmě zde něco stávalo☺), také nekončícím plevelem. několikrát jsme pozemek... celý příspěvek > |  | Jak správně zalévat orchideje, 8.5.2010 Jani já se o orchidej starám jako vaše švagrová 1x týdne ponořím květináč až pod listy do kýble s odstátou vodou nechám přes noc, a pak nechám odkapat.Pak ji ještě dám listové hnojivo pro orchideje je to v rozprašovači, takže zavlažím listy.Vše toto... celý příspěvek > |  | Barevnost gloxínie, 8.5.2010 Naše mamka má gloxinií plno a množí je utrhnutím lístků, ty dá do vody až pustí kořínky.Když na ně někdy chvátá dá lístek jen do stimulaxu a rovnou do hlíny.Kde jaká sousedka ji je okukuje |  | Květopas jabloňový, 22.4.2010 Na Květopas se prodává Calypso, hezký večer |  | Pochlubte se svými balkónovými kytičkami, 22.4.2010  Taky bych se chtěla krapet pochlubit se svýma kytičkama |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 22.4.2010  Taky mám petunky nebo surfinky na balkoně kam celý den praží sluníčko a pokud se dost zalívá tak se jim daří. |  | Fuksie / Fuchsie, 21.4.2010  Lucko usychají fuchsie, ano může být i přelitá.Taky se mi o už stalo.Zkuste ulomit kousek větvičky pokud má ve vnitř zelený, ještě obrazí, pozor na zálivku, teď ji stačí jen málo.Takové jsem měla loni mimo jiné druhy já.Sice mi přes zimu všechny... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|