|
Příspěvky uživatele - 36.229
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nová orchidej, 14.5.2012  Aha... chybička se vloudila, špatná fotka... tak oprava |  | Nová orchidej, 14.5.2012  Akorát mi vyhodila květní stvol, tak posílám fotku jak to vypadá... |  |
|  | Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 26.4.2012  A ještě musím poslat jednu... letos jsem konečně donutila vykvést Cymbidium. |  | Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 25.4.2012  A ještě jedna... nejde mi vložit více obrázků najednou... |  | Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 25.4.2012  Letos mi to nedalo a také jsem si něco málo ze svého kytí nafotila. |  | Nová orchidej, 25.4.2012 Já bych řekla, že to bude Cambria. A z nových listů vám pokvete. Mám ji asi dva roky a kvete pořád jako blázen a ještě jsem ji ani jednou nepřesadila. Pokaždé, když vyraší nové listy tak po vyzrání se tam utvoří květní stvol.
|  |
|
|
|