|
Příspěvky uživatele - 115.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Orchidea Phalaenopsis - vadnoucí listy a květy, 21.2.2012 Dobrý den, mě se naopak zdá, že orchidej má málo vody. Svrasklé listy a zvadlé květy - podobná věc se mi stala po týdenní nepřítomnosti v zimě, kdy se hodně topilo, po příjezdu z hor byly mé orchideje, umístěné nad topením a před odjezdem... celý příspěvek > |  | Pochlubte se jak vám kvetou Orchideje, 21.2.2012  Trošku neostré, ale kvetou fantasticky. Mám je v obýváku nad topením, tak zalévám horem - hodně vysychají - pohlídám si je. Občas hnojím a rosím. Ale stojí to za to - květy drží několik měsíců, slunce stíním žaluziemi. Všem přeji hodně úspěchů... celý příspěvek > |  |
|  | Uklidit balkonovky, když hlásí tak nízké teploty?, 23.10.2011  Postupně také vše uklízím, zatím jsem ostříhala anglické muškáty - ale stříhat rozkvetlé rostliny a házet je do popelnice - mám omezené místo k zimování - je mi velmi líto. Vzpřímené jsem ještě nechala, mám dva balkony, na východ a na západ, ten... celý příspěvek > |  |
|
|
|