|
Příspěvky uživatele - 153.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to je za stromek?, 18.7.2008 No té fantazie není třeba až tak moc.
http://www.rostliny.net/rostlina/Ficus |  | Co to je za stromek?, 18.7.2008 Mně ty listy přípomínájí strom, na kterém ve středomoří rostou fíky. Takže asi nějaký fíkus, ale jaký přesně s tím neposloužím. |  |
|  | Buxus, 18.7.2008 Jojo, paní Daniela se vyzná, ale s tím zaléváním to není taky stoprocentně spolehlivé. Prostě ty zimostrázy mají takové zvláštní kořeny, prostě mají málo těch nejjemnějších kořínků, které drží kořenový bal pokromadě. |  | Buxus, 17.7.2008 Ony ale ty krušpánky mají takové zvláštní kořeny, moc na nich nedrží hlína. Několikrát se mi při přesazování stalo, že při vyjmutí z květináče se hlína úplně rozpadla a zůstal mi v ruce stromek z úplně obnaženými kořeny beze stopy hlíny. Naštěstí... celý příspěvek > |  | Mravenci (žlutí, černí) - a to hodně, 17.7.2008 Dobrý den,
na zahradě se mi vyskytla invaze mravenců žlutých a černých. Když myslím invaze, tak tím nemyslím jeden, dva nebo tři minikopečky. Na ploše asi 800 m2 se co cca 20 - 30 cm vyhrabává kupka. Každá z nich má už na výšku cca 5 cm.
Mravenci... celý příspěvek > |  | Javor dlanitolistý - jak spomalit růst a jak stříhat?, 16.7.2008 Snad, než dávat kameny ke kořenům, by pro omezení růstu mohlo být lepší vysadit strom do nádoby, tam má pak strom pro své kořeny jen omezený prostor a neroste tak moc. Nádobu můžete i zakopat, pokud chcete, aby strom působil jako že roste ze země. |  | živý plot z japonského topolu, 16.7.2008 Nevím co myslíte tou živou palisádou, ale jestli tím myslíte, že tam narostou tlusté živé kmeny, které se téměř spojí, tak to se nejspíš nestane. Kmeny budou uměrné výšce těch dvou metrů, takže budou mít nejspíš průměr tak 5 cm. Navíc není... celý příspěvek > |  | Černí broučci v kočičí srsti, 15.7.2008  Nečekala bych a opravdu jela hned k veterináři. Je třeba zakročit dřív než se to začne množit. |  | Živý plot do výšky 60 cm, 11.7.2008 Pokud budete zlatici držet na 60 cm tak nejspíš moc nepokvete. |  | škumpa orobincová v květináči, 11.7.2008 Jistě by to mělo být možné. Když lze v květináči pěstovat dub nebo borovici jako bonzaj, není důvod si myslet, že by to se škumpou nešlo. Vyzkoušejte. |  |
|  | Škůdce třešní, 11.7.2008 Přijeli jsme z dovolené a zjistili jsme, že nám něco ožralo třešně do výšky asi 1,5 m od země. Dítě, co zůstalo doma třešně nejí a dušovalo se, že je nejedlo ani letos. Záhada se objasnila, když k třešni přiběhli naši psi a začali skákat do koruny a... celý příspěvek > |  | Soukromé arboretum - pojďme do toho, 8.7.2008 Já už jsem si něco takového založil. Mám půl hektarový pozemek, na kterém mám nyní asi sto druhů dřevin. Mám tam i malý pozemeček, který byl původně polem, nyní jsem z něj udělal zónu, kam je vstup zakázán a je to tam přenecháno volnému vývoji. |  | Surfinie, 30.6.2008 Jojo.. u mně to je podobné
viz: www.zahrada.cz/forum/balkonove-rostliny/nemoc-skudce-nebo-je-neco-spatne-71044/
U mně to už vypadá jak na pohřebišti. Ostříhala jsem to a je to děs a hrůza. Zase to začíná obrůstat, ale vypadá to opravdu... celý příspěvek > |  | Nemoc, škůdce - svilušky, 26.6.2008 Normálně jste mně zaskočili.
Svilušky jsem na květinách už měla a tak bych to asi poznala.
Je fakt, že tohle mně nenapadlo.
Musím blíže prozkoumat.
Spíš řeším, jestli jsem to třeba nespálila hnojivem nebo tak něco... :/
Jestli jsem to... celý příspěvek > |  | Nemoc, škůdce nebo je něco špatně?, 26.6.2008 Opravdu nikdo neví?
Asi mně odvezou |  |
 |
|
|
|