|
Příspěvky uživatele - 158.238
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Melounoviště 2009, 26.8.2009 Pane Mirku, ólalá, to je paráda! Gratuluji! Zelenině zdar, obzvlášť melounům!! Ivana |  | Melounoviště 2009, 25.8.2009 40.188 díky za pochvalu, ale nenechte se mýlit, pecek měl habakuk, to byla jen náhoda, že ho manžel rozkrojil zrovna v místě, kde pecičky nebyly. Ivana |  |
|  | Melounoviště 2009, 25.8.2009 Oxalistriangularis, nevím, jak pan Syky, ale já asi před měsícem uďobala téměř vše, co bylo podle instinktu zbytečné _ tedy šlahouny bez květů, s květy i malými melounky, které by už neměly šanci. Dokonce jsem ostříhala i šlahouny za velkými plody a... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2009, 22.8.2009  Mirku, šmarjá, teď jste mě vyděsil. My u melounů 2 dny nebyli, tak s hrůzou čekám, co nás zítra čeká! Jinak ve čtvrtek jsme krájeli prvního, váha 7 kg. stopka zelená, žluté proleženiny nemá žádný. Růst se zpomaluje _ za 24 hodin už jen 2 cm... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2009, 14.8.2009  Teda Mirku, tak na Vás nemám! Ale i tak mám z těch svých taky ohromnou radost, obě sazenice se mají k světu a doufám, že je nepostihne žádná pohroma. Taky rostou jako diví _ největší má průměr cca. 23cm, ostatní taky nezahálejí.
Posílám... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2009, 13.8.2009 Pane Kempere a "hoste". Díky moc za pochvalu. Jsem takový pěstitel "samouk". Řídím se instinktem a heslem "čím blbější sedlák, tím větší _ v tomto případě melouny" Vůbec netuším, co to je za odrůdu, v dubnu... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2009, 12.8.2009  Tak zkusím připojit fotečky. První je ze soboty, druhá dnešní. Ivana |  | Melounoviště 2009, 12.8.2009 Ahojky, já mám jeden na kompostu a jeden v ohrazeném pařeništi a rozlézají se přes půl zahrady. Taky si nedokážu představit spon 1m x 1m, natož 20x20. Také jsem je za plody zastříhala a nechala jsem na jedné rostlině cca. 15 plodů. Rostou jako z... celý příspěvek > |  | Hydrogel?, 3.8.2009 Dobrý den, hydrogel je dnes už k dostání v každém květinářsví. Cena hydrogelu se pohybuje od 15 Kč cca do 60 Kč. Jedná se o průhhledné či barevné krystalky nebo kuličky, které když zalijete vodou zvětší objem. Hydrogel mám doma skoro v... celý příspěvek > |  | Puchýřky na listech, 6.6.2009 Potřebovala bych poradit s napadením listů ořešáku. Na listech právě nyní v květnu-červnu vznikly takové zelené puchýřky. Listy jsou jimi poseté, tyto vypuklinky jsou z druhé strany jakoby potažené jemnou pavučinkou. Dá se říci, že to je již na celém... celý příspěvek > |  |
|  | Žloutnutí listů u oleandru, 21.5.2009 Dobrý den.
Prosím o rady jak na pěstování oleandru. Dostala jsem ho od babičky, je už dost starý (víc jak 10 let), je ve velkém květináči, přes zimu přezimoval v garáži a od dubna je venku na zahradě. Květináč jsme zapustili do země, aby ho... celý příspěvek > |  | Skudce jahod, 25.4.2009 prosim o radu na jahodach me usichaji listy od poloviny stonku k listu cim to je kvety opadavaji take |  | Jak daleko od sebe sít hrášek?, 25.4.2009 Dobrý den.
Vysela jsem hrášek, krásně vyklíčil, ale jednotlivé rostlinky mi připadají moc blízko u sebe. Poradťe někdo, jak daleko od sebe je mám nechat, tzn. zda je mám vyjednotit?Děkuji Stáňa |  | Zkušenosti s jezírkovou folií EPDM Firestone Pond Liner?, 13.4.2009 Jezírko je co do oprav asi dost velký problém, takže na tom nechci šetřit abych minimalizoval možnost, že se k tomu budu muset zase vracet co se týče oprav. karel |  | Zkušenosti s jezírkovou folií EPDM Firestone Pond Liner?, 12.4.2009 Děkuji za odpověď, ještě jsem se chtěl zeptat jestli nevíte kolik váží 1m čtvereční?
Panovi v předchozí odpovědi také děkuji ale nerozumím mu. Firestone folie se dodává 1mm silná, takže proč mi doporučuje jinou ve stejné tloušče? |  |
 |
|
|
|