|
Právě jsem dostala tuto kytičku, 17.7.2011  Prosím, kdo mi poradí má zdřevnatělý stonek ,nevím vůbec kam ji zařadit -prý se má málo zalejvat a má jen latinský název, ale ani ten si dárce nepamatoval, děkuji za rady. |
 |
Prosím pomozte při určení názvu keříku, 16.7.2011 Tak moc děkuji, je to ona.
Moc jsem tedy zvědavá jak nám to tu poroste.Po čase sem přidám fotečky. Děkuji. |
 |
|
 |
Prosím pomozte při určení názvu keříku, 16.7.2011  U nás zasadili na náměstí tyto keříky, jsou nasázeny hustě vedle sebe. Docela se mi líbí, jen nemohu poznat oč se jedná.Zda to bude keř kvetoucí, či nikoliv. Proto prosím pomozte mi s určením. Všem děkuji. |
 |
Prosím o určení rostlinky , 15.7.2011 mě to tedy připadá jako vřesovitá kytička , sice fotka není ostrá |
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 11.7.2011  tak také přispěju něčím z mé malé zahrádky |
 |
Sazeničky - bude z nich něco?, 10.7.2011 díky za reakci, jsou celkem pěkné, tak se říká trpělivost přináší růže... možná i révunechám je růst |
 |
Invazivní rostlina - plevel? (čtyřlístek - jetelíček - šťavel?), 9.7.2011 tak díky za radu-mám ho fakt všude i v květináčích i když ho ničím usilovně
snad to tedy zabere už si to píšu |
 |
Sukulent - o jaký druh se jedná?, 9.7.2011 Nejznámějšími sukulenty jsou kaktusy. Téměř každý kaktus patří mezi sukulenty, ale existují i jiné sukulenty než kaktusy. Mohou existovat i jako epifyty. Dalším příkladem je Aloe, z čeledi Asphodelaceae... a další |
 |
Slunečnice v květináči, 9.7.2011 slunečnice se jmenuje podle toho, že miluje slunce
a zalévání to poznáte dle potřeby... je-li suchá svěšuje listy... myslím tak obden neuškodí
hajank5 |
 |
Žádost o určení květiny, 9.7.2011 já bych si dovolila tvrdit, že by to mohla být
Mentha arvensis (Máta rolní) |
 |
|
 |
Chilli papričky - pěstování v květníku, 9.7.2011  manžel je zalévá ob den máme je na jižním okně dnes vyfoceno
nikdy je opylováváme rostou samy a pěstujeme je každý rok,
letos jich máme i hodně venku na jižní straně u zdi |
 |
Sazeničky - bude z nich něco?, 9.7.2011  Manžel zasadil pecičky z vína- vyrostlo toto co je na obrázku, je naděje z toho něco vypěstovat? Musí se to naroubovat? Nebo co s tím? Děkuji za rady |
 |
Znáte někdo tuto kytičku?, 7.7.2011 ano je to kolopejka a v létě se dá pěstovat venku a na zimu pak v místnosti, je hodně druhů a hodně barev květenství |
 |
Copak mi to vykvetlo?, 6.7.2011 díky podle stvolu a listů to bude stračka polní -díky |
 |
Copak mi to vykvetlo?, 6.7.2011  Prosím o určení květinky, moc děkuji
vykvetla i v růžové barvě |
 |