Příspěvky uživatele - 7.193

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kytky v demižonu, 23.12.2009
Takže by bylo dobré použít nějaké kapradiny jo a sukulenty by byla dobrá nebo špatná volba?
Děkuji moc za reakci. Zní to fakt dost zajímavě. Bylo by dost bombastické kdyby jste někde ty fotky našel dost rád bych se na ně podíval a nechal se nějak inspirovat jaké rostliny použít a tak. Dost mě to láká.
Já jsem měl na mysli třeba rosnatku. Ale když to nedoporučujete. Tak které rostliny máte namysli? Třeba nějaké sukulentní rostliny? To bych ale neměla do nádoby skoro žádná voda aby nevznikala vlhkost ve demižonu.
Co je to za rostlinu?, 22.12.2009
Ano jedná se o Dracenu compacta
Kytky v demižonu, 22.12.2009
Mám takový nápad že bych zasadil nějaké kytky do demižonu :-) potřeboval bych ale poradit jaké. Jelikož se uvnitř bude asi dost srážet voda tak je blbost tam dávat kaktusi nebo nějaké skalničky které vyžadují sucho. Přemýšlel jsem nad nějakýma... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika