|
Příspěvky uživatele - 4.248
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Moruše s nejlepšími plody - jaký kultivar?, 12.9.2013 Mam alba penduli asi 5 let a uz koupenou vzrostlou ze zahradnictvi a jeste mi nikdy nezaplodila. ani nekvete... Je na jiznim svahu, kde jsou vinohrady, dokonce jsem ji i prihnojila a nic.. Kde je problem, nevite? |  | Kde sehnat muchovník na kmínku?, 23.4.2011 Mam muchovník naroubovaný na jeřabině. Dole obráží jeřabina :-) Koupila mi ho zahradnice a netuším kde. Máme kmen skoro 2 metry a na tom keřík. Špatně se nám sklízí. Máme ho u silnice a každý se ptá, co je to za divný strom :-)) |  |
|  | Neznámá pokojovka, 23.4.2011 To urcite neni medunka |  | Jste také fandové do bylinek?, 9.9.2010 Z bylinek mam, podle nekterych nadsencu tady, jen ty zakladni - 2 druhy maty (opravdu je kazda jina), medunku, tymiany 2 druhy, oregana, salvej, repik, yzop, bazalku, majoranku, libecek, pelynek, medvedi cesnek, lichorerisnici, levanduli,marinku a... celý příspěvek > |  | medvědí česnek - využití, 18.10.2008 Prosim vas a kde se da medvedi cesnek ziskat? Rada bych si ho vysadila na zahradu, ale nevim, kde ziskat semena nebo cibulky. Muzete mi poradit? Nebo pomoci? :-) |  |
 |
|
|
|