|
Roubování jabloní, 26.3.2020 Dobrý den.
Ještě jsem nikdy nerouboval, ale díval jsem se na různé návody a doma pak zkoušel nanečisto. Zjistil jsem, že je dobré si omotat paleček náplastí:-) Prosil bych o několik rad.
V prosinci jsem si pžipravil ze stromů nějké větvičky... celý příspěvek > |
 |
Prosím o radu - co je to za květinku?, 26.3.2020 Díky moc za určení a radu, jak se o ni postarat. Našel jsem ji nalámanou v popelnici bioodpadu, tak se ji snažím přivést k životu. Udělal jsem 20 cm řízky a také kořeny šoupl do vody do té doby, než ji zasadím.
Přeji radost z kytiček a všeho... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Prosím o radu - co je to za květinku?, 26.3.2020  Prosím o radu - co je to za květinku?
Děkuji
Pepa Mech |
 |
Mšice na bazalkách, 24.7.2018 Super!!!
Tak to je nejlepší rada, jakou jsem si mohl přát. Hned jdu na to.
Díky!
Dám vědět, jak to dopadlo.
Pepa Mech |
 |
Mšice na bazalkách, 24.7.2018 Dobrý den.
Prosím o pomoc.
Objevily se mi mšice na krásných bazalkách a teď rostlinky postupně odumírají.
Vůbec nevím, co s tím.
Předem děkuji za rychlou a dobrou radu
Pepa Mech |
 |
Chamaedorea elegans - množení kořenovými řízky?, 6.3.2018 Děkuji za odpověď.
Mám jich doma šest. Moc pěkně se jim dařilo. Dokonce i jedna kvetla. A pak všechny během několika měsíců zhnědly až téměř dočerna :-(Vůbec nevím, čím se to stalo. Tak hledám nějakou záchranu. Přinejhorším koupím, ale to už není... celý příspěvek > |
 |
Chamaedorea elegans - množení kořenovými řízky?, 3.3.2018 Dobrý den,
máte někdo zkušenost s množením Chameodorei kořenovými řízky?. Pokud ano, prosím o radu, jak na to.
Děkuji
Pepa Mech |
 |
Neznámá pokojovka, 18.7.2016 Já bych řekl, že je to tady ten muškát. Mám ho doma a voní přesně jak říkáte.
Pelargonium graveolens 'Citriodorum'
Pepa Mech
|
 |
Černání okraje listů břečťanu, 16.7.2016 Mám malé břečťánky doma i v práci. Na obou mi černají okraje listů. Co dělám špatně? Přelívám? Mám je na okně, ale přímé sluníčko na ně přijde po ránu a v pozdním odpoledni.
Děkuji za radu
Mech |
 |
Copak mě to dneska přibylo domů?, 15.5.2016  Prosím, kdo mi prozradí jméno kapradinky? |
 |
|
 |
Prosím ještě o určení těchto rostlinek, 14.5.2016 Díky moc, Konvalinko :-) |
 |
Kdo prosím poradí o jakou květinku se jedná?, 14.5.2016 Teda, díky moc. Jste tady na fóru fakt borci. Až budu velikej, tak budu taky napovídat. Je mi teprve 61 :-)
Trochu mě zmátla ta Konvalinka, až posléze mi došlo, že to je podpis :-)
Tak moc díky za obě odpovědi. Mech |
 |
Prosím ještě o určení těchto rostlinek, 14.5.2016  Kdo mi prozradí, které to jsou - všechny tři?
Děkuji |
 |
Kdo prosím poradí o jakou květinku se jedná?, 14.5.2016  Má drobulinké lístečky - detail přikládám.
Děkuji |
 |