|
Příspěvky uživatele - 227.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Topfive, 21.8.2014 Mohli by ste napísať pán Alois ako to dopadlo s poslednými plodmi u vášho Topfive či bola ich chuť ešte sladšia ako teraz alebo zfádneli tak ako to býva u posledných plodov Toptaste. Ďakujem |  | Dolmar ps 400 rv.1996 zahadzuje sviecku, 18.5.2014 ano dava iskru ale pila uz nechce nastartovat, neviem co stym je a ked som dal dolu vyfuk tak ked som tahal za snuru a pozeral na pjest tak sa mi zdalo ako keby si pjest stale tahal zmes benzinu robily sa tam bubliny na pjeste... poradi niekto?... celý příspěvek > |  |
|  | Netřesk, 17.11.2013 Ako je to s netreskami cez zimu?Nechávate v zahrade, zakrývate,alebo čo s nimi?Dik.N.K. |  | Orangered, 3.9.2013 Ako ste sa rozhodol Paľo, idete kupovať ten Orangered, vy máte asi celkom dobrú polohu aj pre túto odrodu.Jano |  | Zásilkový prodej ovocných stromků, 3.9.2013 Dobrý večer pán Mikeš, Leskoru plánujem zasadiť na jeseň,na akom podpníku ju zháňate? Presentu bude mať Plantex Veselé.Jano |  | Kuresia, Orangered, 13.6.2013 Chcel by som sa opýtať niekoho kto prestuje tieto odrody aké má s nimi skúsenosti, ako je to s odolnosťou kvetov proti namŕzaniu na jar.ako sú tieto odrody citlivé na monilózu kvetov ale aj plodov pri dozrievaní, kedy dozrievajú, ako rodia,... celý příspěvek > |  | Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 16.3.2013 daš semiačko na namočenú vatyu a počkaš týždeň a vyklíči poto zasadíš
a mas
|  | Jackfruit, 21.5.2012 nazdar,
neviete kde sa daju zohnat semena alebo rastlinky jackfruitu?
diki moc |  |
 |
|
|
|