|
Příspěvky uživatele - 34.178
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kokosová palma, 5.6.2010 Mineno jako reakce na prispevek :
host - xxx.xxx.117.119 (?), 2.6.2010 0:13
Sorry, ale delate si doufam srandu??? To je prece blbost, vsude se docitam, ze klicivost kokosu je v te slupce, ktera se sunda a pak se ty hnusny nechutny hnedy tvrdy... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 31.5.2010  Nadhera! Kdyz se divam na Vasi palmu tak si vzpominam na to, jak asi vypadala moje palma pred mesicem.Mozna ta Vase vypada jeste lepe, hlavne co se poctu listu tyce.Pouze na konci listu, ty ktere nejsou na Vasich fotkach videt, jsem mel pri koupi... celý příspěvek > |  |
|  | Kokosová palma, 21.5.2010 No nak ty listy zacinaji podezrele cely hnednout, vicemen jen ty dva nejvetsi.Substrat je vlhky tak uz radsi nezalevam do kvetinace, uz jsem prestal mokrit listy i zbytek.Anopak jsem zkusil po presazeni kam az se dostaly koreny a zalil jsem... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 10.5.2010 Diky, omlouvam se, ze jsem polozil dotaz doslova hloupě, ale aspon mam 100 % potvrzenou jasnou odpoved.Docela by me zajimalo jak asi muze byt ta palma stara, aby v domovine pred prevozem do CR vyrostla z kokosu az do 1.75 metru a jak dlouho... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 9.5.2010 Ano byt je maly, pouhych 120m2 s obema balkony(nebo lodgie + balkon).Bohuzel oba jizni pokoje jsou mensi a palmy by se tam uz nevesly nebo by zabiraly moc velkou cast volneho mista v pokoji.Takze asi jedine balkon na jizni strane a pak v zime obyvak... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 8.5.2010  Dobry den, tak jeste pred tim, nez jsem si vsiml Vasi odpovedi, tak jsem zjistil nemilou vec - fleky na listech.Palma byla od prvniho dne co ji mam v obyvaku tedy vpodstate na severni strane kde je svetlo prakticky nula.Druhy balkon je... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 4.5.2010  jeste ta fotka |  | Kokosová palma, 4.5.2010 Tak zatim se palma drzi, puvodni hnede flicky na konci 2 listu se nesiri, kokos je jiz praskly od stonku po okraj, dokonce se objevila dalsi prasklina na boku.Kokos chlasta jako duha, listy taky.Radeji jsem presadil do vetsiho kvetinace s vlastni... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 28.4.2010 Dobry den, dekuji za nazory rady a pomoc :-) Rosim nekolikrat denne, rekl bych ze palma "udela" z ostrikovace min 1 litr ci vic, pouzivam 1-2 dny odstatou vodu.Zespodu z talirku moc nepije, ale po ostrikani se da rict,... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 26.4.2010  Tak mame taky prisustek do rodiny a koukam na ty flicky na kokosu a vypada to, ze jsem to s tim jiz vcera 25.4.2010 koupil.Rozhodne to neni tak zle jako na fotce u snad uplne prvniho prispevku pani Audyove z roku 2007 (?), ale naznaky... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|