|
Příspěvky uživatele - 34.178
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nakej sajrajt na bazalce a tymianu, 25.6.2010  Dobry den, tak koukam na tymian a bazalku co vypestovala manzelka a je na tom nakej smejd :-o netusite co by to mohlo byt a jak se toho zbavit? podle lokality a zasazeni mam dojem, ze se to z bazalky zacina sirit i na okolni tymian :-o |  | Kokosová palma, 25.6.2010  Dobry den,
samozrejme si vzpominam na Vasi fotku "dzungle", nadhera.Jak jste zminovala ty citrusy, tak se taky musim pochlubit :-) Vzdy kdyz jsem kupoval mandarinky nebo cokoliv na jidlo, tak to bylo plne pecek a obvykle ne moc chutne :-(No a kdyz... celý příspěvek > |  |
|  | Rosení, 24.6.2010 Dobry den, taky jsem dle navodu, resp. rad na foru rosil vicekrat denne listy, stonek i kokos a obcas zalil.Pokud se podivate do fora KOKOSOVA PALMA, tak pochopite, ze tohle byl SPATNY postup - nyni mam kokos jen jako ozdobu s naivni vidinou, ze by... celý příspěvek > |  | Opuntia Ficus Indica - je jedla?, 24.6.2010  No tak jsem to zkusil.Vzal jsme opuncii do klesti (jen se smejte, ale moje zkusenosti z Tuniska - plne ruce, noha bagl, kapesnik, kapsa od kalhot, jazyk a bohuzel i duhovka v oku mne naucili co pichlaky z kaktusu dokazi!),... rozriznul a pinzetou... celý příspěvek > |  | Opuntia Ficus Indica - je jedla?, 23.6.2010 Zapomnel jsem poprosit o ty fotky! Muzete sem nejake vlozit? Ja jsem nasel nejake po zadani "Petr Cech opuncie" do google, vpodstate jsem podle toho i postupobal, nicmene me prislo, ze pan Cech bude stejny tester jako ja, tedy metoda pokud omyl a... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 23.6.2010  Dobry den, zajimalo by mne jak casto a jak presne rosite, zalevate a kde palmu mate, myslim hlavne na jare a v lete. Proc se ptam pochopite z prilozenych fotografii, nekde od 26.4 vyse najdete puvodni fotky, tak zkuste najit mezi nimi treba 5 rozdilu... celý příspěvek > |  | Opuntia Ficus Indica - je jedla?, 22.6.2010 Dobry den, dekuji Vam obema za reakce. Zajimalo by mne predevsim jakym zpusobem jste tu opuncii pestovala, ja ji mam v metrovem truhliku na balkone na jizni strane, pouze v zemine pro kaktusy a sukulenty, zadny keramzit vespod nebo nejake kaminky ci... celý příspěvek > |  | Opuntia Ficus Indica - je jedla?, 20.6.2010 Tak dny bezi a reakce nula, skoda :-(Asi to zitra otevru a zasadim a pokud z toho nepotece nic bileho, co by naznacovalo, ze je to jedovaty, tak si aspon liznu :-o Byla by skoda, aby to uhnilo :-o Premyslim zda uz pomalu uthnout tu placku co z toho... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 19.6.2010 Vpodstate jakesy ochranne slupky byly na vsech 3 otvorech.Ja jsem vsechny ty slupky opatrne odskrabnul, protoze bych jinak 100% nepoznal ktery z tech otvoru pod slupkami je ten mekky klicici, takhle mam 100% jistotu.No pokud to mate i v tomto pocasi... celý příspěvek > |  | Hlíva pěstovaná na kostce substrátu, 18.6.2010 Kdybych mel vysledek jako Vy, tak jasam.Moje hliva v kostce a igelitu zacla ve vsech mistech otvoru plesnivet zelenou plisni.Jasne bile zardky tam byly taky, ale jinak vsude zeleno.Po otevreni a odstraneni vseho zeleneho, tedy bohuzel vpoodstate... celý příspěvek > |  |
|  | Opuntia Ficus Indica - je jedla?, 18.6.2010  Tak jsem koupil v Hornbachu v Repich v kvetinaci kaktus - OPUNCIA FICUS INDICA. Kocka me ted o jeden z asi 12-15 plodu zavadila ocasem a vyklajicic se plod se poroucel velice ochotne k zemi.Muj dotaz zni, zda je jedly ci ne.Z toho co vim, tak by mely... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 18.6.2010 No je me jasne, ze je prilis brazy, z 5 kokosu me prijde ze u 4 se u oblasti budouciho klicku nic nedeje a u jednoho se tam vytvari "hlen", ale spis me to prijde jakoby vzdy za nejakou dobu z toho vyteklo mleko (zajimave je ze po cele... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 13.6.2010 Tak jsem to zkusil.Koupil jsem 5 kokosu s mlekem az to cvachtalo tak moc, ze me bylo lito, ze jsem to nevypil :-(Urcite by byly chutove vyborne.Odstranil jsem a pilnikem opiloval cely povrch kokosu.Na trech dirkach byly jeste nejake cerne ochranne... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 9.6.2010 Dobry den,
mnohokrat Vam dekuji za odpoved a hlavne fotky - NADHERA, myslim si, ze jste me 100% presvedcil :-) Ted uz jen koupit dalsi metrovy truhlik a naky kokosy.Uz me zacina rust Fejchoa, Tamarillo, citron, zrejme i kumquat a chystam se zasadit... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 7.6.2010 Cetl jsem to v tomto, ale i jinem foru.Jako blbost se me to zprvu jevilo, prave proto, ze bych cekal tu klicivost uvnitr kokosu, kde klicek vyrazi jednim ze 3 otvoru.Nicmene vzhledem k tomu, ze jsem koupil palmu i s tou slupkou na kokosu a v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|