|
Příspěvky uživatele - 174.168
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Něco s paprikama?, 11.8.2009 Jinak než bez nějakého přípravku to neošetřím? :-/ |  | Něco s paprikama?, 9.8.2009 Dá se to vyřešit nějak nechemicky? Abych nemusel kupovat opět nějaké chemikálie? Mám tu akorát mospilan, případně kurikol.. |  |
|  | Něco s paprikama?, 8.8.2009  Zdravím. Celou dobu se mým paprikám daří dobře, vyléčil jsem je i od mšic, kterých tam bylo opravdu hodně. Ale teď mi začínají okraje listů hnědnout a listy trošku žlutnou. Je to nějaká choroba nebo normální jev? Příkládám fotky. Díky všem za rady. |  | Jaké odrůdy citrusů?, 7.8.2009 Ty mé odrůdy, které mám zasazené jsou dost špatné pro bytové pěstování? Děkuji všem. |  | Jaké odrůdy citrusů?, 7.8.2009 Dobrý večer. Chci se zeptat, jaké odrůdy citrusů jsou nejlepší pro pěstování v bytě, s co nejrychlejší plodností? Jde mi především o pomeranč, citron a mandarinku. Mám zasazený citron (odrůda Eureka) a mandarinku (odrůda Nova). Rád bych ale odrůdy,... celý příspěvek > |  | Moje papriky, 6.8.2009 co může znamenat to, že v tržnici jsem koupil v jednom kelímku dvě sazenice papriky a v některých jen jednu? |  | Moje papriky, 6.8.2009 Díky za skvělé rady. Takže někdo radí jednu papriku do jednoho květináče, někdo zase dvě papriky do jednoho květináče, pro lepší podporu a sklizeň. Tak já nevím. Pokud dám dvě stejné papriky do jednoho mého velkého květináče, tak je mám dát raději ve... celý příspěvek > |  | Konec mých balkonových rajčat, 5.8.2009  přikládám foto |  | Konec mých balkonových rajčat, 5.8.2009 Tak jsem se musel rozloučit s pár rajčat, které pěstuji na balkoně, viz foto, nevím co to, stříkal jsem pravidělně proti plísni, kuprikolem, ale prostě byla silnější a veškeré listy rajčat mi to napadlo, tak jsem pomalu stříhal a stříhal, až na... celý příspěvek > |  | Pecky limetky, 4.8.2009 Nevim jak vy, ale ja uz jsem rozdelal nejakych 20ks limetek a zatim jsem zadnou pecku, kterou bych chtel zasadit nenasel. jake s tim mate vy zkousenosti? |  |
|  | Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 3.8.2009 Silná jako propiska ještě není, síla je zhruba jako obyčejné brčko... Tak nevím? |  | Jakou zeminu na citrusy, 2.8.2009 Zdravim. Chci se zeptat, jakou zeminu doporucujete na vyklicene semenáče citrusů (limetka, citron, pomeranč, mandarinka)? Stačí obyč zahradnický substrát s přídavkem hnojiva, který se prodává v baumaxech, atp.? |  | Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 2.8.2009 Co za zeminu doporučujete tedy Vy? |  | Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 2.8.2009 Díky, zjistil jsem, že broskvoň je stará pouze 5 měsíců, zasazená zhruba v dubnu, tak mám s očkováním ještě počkat? |  | Moje malá meruňka, jak na ní? Jak ji zastřihnout?, 2.8.2009 Věříte, že to jako naprostý nováček zvládnu? Jinak jsem se zpletl, broskvoň je od letošního dubna, takže stará cca. 4 měsíce, kdy ji tedy poprvé naočkovat? |  |
 |
|
|
|