|
Příspěvky uživatele - 61.56
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krtek, 21.11.2010 proboha, je tu asi velký krtek, vše je zničeno, přeryto,velké haldy, celé dny jenom pláču a šlapu po těch hromadách, už nevím co proti němu dělat, dělá si tu co chce, zkusila jsem různé věci, ale nic nezabralo |  | Zimolez nebo kanadská borůvka?, 10.10.2010 Není třeba vést sáhodlouhé debaty na obr. 1 je amelanchier-muchovník (indiánská borůvka...), na obr.2 je lonicera kamtschatica-zimolez(...kamčatská borůvka..)oboum stačí obyč hlína, nic extra.hnojit cereritem. |  |
|  | Fíkovník Brown Turkey - žloutnou listy, 17.8.2010 Nejmenší plůdky pryč-už to nedozraje a ikdyž se vám podaří je na stromku udržet přez zimu při případné dozrání na jaře je to o ničem. |  | Fíkovník Brown Turkey - žloutnou listy, 17.8.2010 Jak zaléváte?,měl jsem to taky kdysi a pravděpodobně to bylo nevyrovnanou zálivkou.Dlouho nesmí zůstat na suchu! |  | Plody nektarinky praskají a hnijou, 10.8.2010 Měl jsem tento problém každý rok, nektarinka krásně přirůstala, kvetla a nic z toho, tak jsem ji vykopal, brosve bez problému, s nektarinkama jsem skončil, broskve jsou stejně chutově jinde. |  | Jak na krtka, 16.5.2010 je zajímavé že ryl jenom an našem pozemku, přesně podle plotu-nepodzděného! a víceméně tam kde se něco zalévalo. |  | Jak na krtka, 16.5.2010 Mně terorizoval rok a půl, letos náhodně ryl, aniž mu vadilprovoz na povrchu jsem ho katapultoval rýčem, trubková past a větrníky z petek na nic. |  | Nový stromek broskve, 8.4.2010 Rozhodně nenechat tak, ale zhruba podle p. Vysloužila-já bych nechal asi 4 větve, nestřihneteli ted stromek málo kořenů, které ted rostlina má neuživí tolik oček a stromek pravděpodobně zajde, koruna musí odpovídat velikosti koř. balu. |  | Přezimování přenosných rostlin ve skleníku, 28.1.2010 To je zajímavé a na jakém principu ten tepelný zásobník je, voda? |  | Pawpaw - Asimina, 6.12.2009 Asiminu vidělo málo lidí a ochutnalo ještě mín, taky jsem se nechal nalákat, tak uvidím. |  |
|  | Jaz zazimovat citron venku na zahradě?, 6.12.2009 Jestli to je klasický citroník, tak jistojistě zajde, jestli ho ještě chcete mít, okamžitě přenést do 0-10C.Jestli Poncirus- ten vydrží. |  | Zakopání plastových nádrží na vodu, 18.11.2009 pokud se to zakope i s košem-je po problému a za léta používání hlína kolem nádrže zhutní a netlačí tak moc na stěny prázdné nádrže. |  | Skleník z polykarbonátu, 23.8.2009 ano sklo, vyvine se pod ním větší teplota než pod pc. |  | Muchovník - žloutnutí listů, 16.8.2009 Neblázněte, nic muchovníku není, končí pomalu vegetace. |  | Jaké odrůdy citrusů?, 7.8.2009 Nejsnadnější je kalamondin, dále jakýkoli citroník, až zvádnete tyto a půjdou vám, tak potom mandarinku-klementina marisol, sra 63,nebo i hybrid, jaký máte ted a pomeranč ranný-skags bonanza, hamlin,ale jedině až vám půjdou ty kyselé.Důležité je si... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|