|
Příspěvky uživatele - 38.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nepoznáte rostlinu na obrázku?, 16.7.2008 Dobrý den, jedná se o pryšec běložilný, po odlomení listu vytéká bílé mléko.
Rostlina vystřeluje semena a když ji zaléváte shora, začnou vyrůstat mladé rostlinky. Někdy přes zimu, při poklesu teplot nebo průvanu shodí spodní listy. Většinou už nové... celý příspěvek > |  | Ojedené zemiaky - že by krtonožka?, 16.7.2008 Dobrý den, krtonožky chytáme na zahradě každé jaro, sotva vysadím první rostliny nebo vyklíčí mladé, už je plný záhon chodbiček a všechny rostliny podvrtané a uvadlé. Do brambor vrtají taky. Letos jsme našli hnízdo asi 50 vajíček, podařilo se nám... celý příspěvek > |  |
|  | škůdce na pokojových rostlinách, 2.7.2008 Dobrý den, i já jsem měla dva vzrostlé fikusy benjamin. Protože začaly,,lepit", odkapávaly i na koberec, což mi dost vadilo, vyhodila jsem je. Do zahradnictví jsem přinesla jeden menší se stejným problémem, řekli mi, že je to přirozený proces a... celý příspěvek > |  | Levná filtrace pro malá jezírka (do 1 kubiku), 9.6.2008 Tedy, na mě je tento popis dost složitý. Mam malé jezírko, výlisek 300 l a na dotazy v různých prodejnách názory že mi jde hlava kolem. Dal jsem napřed molitanový filtr se vzduchovadlem, účinek byl poznat ale vzduchovadlu se protrhla membrána po 10... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|