Příspěvky uživatele - 76.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Velikonoční kaktus - co mu je?, 12.4.2010
Děkuji všem za rady. Přesadím do jiné zeminy, ty nejzničenější " listy " odstraním a budu čekat co se bude dít dál...
Velikonoční kaktus - co mu je?, 12.4.2010
Kaktus je koupený loni a je přesazený do substrátu pro kaktusy. Zalévám jednou za 7-10 dnů, jinak začíná schnout a jako-by se scvrkávat. Je umístěn na východním okně, je v panelákovém bytě, tudíž neměl studené zimování.
Velikonoční kaktus - co mu je?, 10.4.2010 Obsahuje fotku
Ještě ten obrázek...
Velikonoční kaktus - co mu je?, 10.4.2010
Můžete mi prosím poradit co s ním? Děkuji.
Malé mušky - smutnice, 24.3.2010
Někde jsem slyšela, že na tyhle potvůrky je dostání nějaký dravý roztoč. " Násada" roztoče se rozmíchá ve vodě a tou provede zálivka.  Jen bohužel neznám název.
Malé mušky - smutnice, 16.3.2010
Začaly se objevovat potvůrky mušky kolem květináčů. Nemáte prosím někdo radu jak na ně? Nejlépe žádnou drastickou chemii. Máme doma zvířectvo. Děkuji
Phalenopsis mini - přežije?, 16.3.2010
Musím souhlasit s tím, že skořice spálí kořeny. Taky jsme to zkusila, naštěstí jen na jedné rostlině a kořeny jsou zahnědlé a jako-by popraskané. Možná se používá jen nějaký nálev ze skořice, ale už nebudu experimentovat.
Květy u Phalaenopsis, 11.2.2010
Poradíte prosím, jestli se mají uvadající květy odstarnit, nebo nechat samy opadat? Pokud se nechají, nevysiluje to rostlinu? Děkuji.
Kejklířka - může být pouze ve stínu?, 27.1.2010
Kdy a jak se vysévá kejklířka?  Děkuji.
Sesazení phalaenopsis, 18.1.2010
Jelikož na parapetu už není místo, napadlo mne, sesadit několik orchideí do jednoho velkého květináče.Jenže nevím jak to udělat. Vsadit je přímo do společného substrátu, nebo každou zvlášť ve svém květináči a ty pak umístit do velkého kovětináče a... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 2.1.2010
Děkuji všem, je to ono. Jen jsem nikde nenašla jak s tím rozmnožováním.Imer.
Co je to za rostlinu?, 2.1.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den. Chtěla bych poprosit o identifikaci téhle rostlinky. Dostala jsem ji před dvěma lety v kytici, strčila pak do zeminy a ona celou dobu sice nezakořenila, ale zůstala zelená. Dnes jsem zjistila pod spodními listy něco, co vypadá jako... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika