|
Příspěvky uživatele - 181.72
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zastínění pergoly, 29.9.2009 Myslela jsem, že jde také o zastínění rostlinou či keřem...
Osobně mohu doporučit vistárii, máme ji prorostlou na a kolem altánu, poskytuje příjemný stín a zároveň už ani neproprší do altánu. V případě potřeby se dá ostříhat a zase vyrazí jako... celý příspěvek > |  | Rozkládací altán 3x3 metry, 29.9.2009 Příspěvek je sice staršího data, ale třeba pomůžu někomu kdo bude řešit podobný problém...
Také jsme řešili altán na svatbu, potřebovali jsme větší rozměry a tak bychom museli spojit dva. Cena byla vysoká a tak po pátrání co s tím, přišel švagr s... celý příspěvek > |  |
|  | Pokojové květiny nevyžadující dostatek světla, 29.9.2009 Dostala jsem od kamarádky několik trnových korun s tím, že by měli být co nejvíc na světle. Bohužel jsem takové místo neměla, tak jsem je dala do chodby a uvidí se. Chodba je prosvětlená, leč celkově tmavá a kupovidu daří se jim. Rostou nové lístky a... celý příspěvek > |  | Dracena, 29.9.2009 Draceny mám dvě, obě "zdědené". Velká byla vyrostlá pěkně, ale zůstávala stejná. Po té, co jsem ji přesadila do výrazně většího květináče s nízkou miskou na vodu (takže zalívám podle potřeby a relativně málo) najednou jakoby se zbláznila,... celý příspěvek > |  | Ředkvičky v zimní zahradě, 29.9.2009 Přidám svoji zkušenost, která je snad způsobena tím, že ředkvičky a jiné pěstuji pro radost a věnuji se jim...
Když jsem přišla do domu a "dělala" ředkvičky po svém, všichni včetně manžela se mi smáli, že z nich nic nebude a ono nejenže... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|