|
Kvalitní český česnek, 16.6.2010 Kvalitní český česnek. Se zájmem jsem si přečetla všechny příspěvky o kvalitě a pěstování česneku. Obdivuji pani, které je jedno jaký česnek sází a jaký jí. Nevím odkud píše, že se tam také každý urodí a v této době. My na severu Moravy v horské... celý příspěvek > |
 |
Motorová pila Oleo-mac, 10.8.2009 musim se pripojit... mam doma Oleo mac jednak pilu... do niz liju olej a benzin a po sesti letech bez jedinyho problemu. Je to mala pila a myslim ze dostava zabrat az moc. Krovinorez od nich uz ma taky cca 4 roky a take bez jedine zavady. Maximalni... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zamiokulkas - co dělám špatně?, 31.7.2009 Dobrý den,
mám podobný problém se žlutými lístky a nevím, jestli je to častým zaléváním nebo něčím jiným. Předem děkuji za odpovědˇnebo radu. |
 |
Sousedka klepna, 2.6.2009 Jsme podivní lidé. Sousedy ani nezdravíme, natož abychom s nimi započali nějaký hovor. Jako náhrada za normální mezilidský styk pak přijde to odposlouchávání a schválnosti. Chápu, že ne každý nám sedne, abychom s ním mohli započít hovor, ale aspoň... celý příspěvek > |
 |
Levandule sazeni seminek, 25.4.2009 Kdysi jsem levanduli zkoušela vypěstovat z koupeného semene, ale nevzešlo nic, anebo jsem to zanedbala. Chce to opravdu vysévat mělce, nezapomenout kropit, a čekat a čekat, prý trvá hodně dlouho, než něco vzejde. Pokud potřebujete jen jednu nebo... celý příspěvek > |
 |
Vadi hnojivo na zeleninu okrasnym kerum?, 25.4.2009 Máte pravdu, je to velký obchod. A lidé nevědí a nakupují a nakupují, hnojivo na pelargonie, hnojivo na plodovou zeleninu, hnojivo na jahody atd. atd. Liší se ta hnojiva pak v poměrech základních prvků a v přídavcích stopových, což sice není... celý příspěvek > |
 |
Odrůda rajčete, 25.4.2009 F1 znamená potomek vybraných rodičů. Rodiče se vybírají ti nejlepší, s cílem zajistit pro potomstvo nejlepší vlastnosti, v našem případě nejlepší chuť, výnos, odolnost proti nemocem. Rostlina rajčete F1 (hybridní) by tedy měla mít hodně zdravých... celý příspěvek > |
 |
Jde o kerickove ci tyckove rajce?, 25.4.2009 Já bych to udělala následovně: Pořídila bych si čtyři velké květináče anebo čtyři kbelíky s otvory ve dně, naplnila bych je téměř až po okraj kvalitní kompostovou zeminou, vsadila bych do nich asi metr a půl vysoké laťky a vysadila sazenice i s... celý příspěvek > |
 |
Kadeřavost u později zakoupené broskvoně, 8.5.2008 V sousedním Polsku jsem si v tamním zahradnictví zakoupil 5.5.08 broskvoň, která má asi 3-4 cm lístečky, bohužel napadené kadeřavostí. Mám obavy, zda už není pozdě na výsadbu a zda broskvoň přežije, abych ji mohl po opadu listí na podzim... celý příspěvek > |
 |
Kamčatská borůvka - lonicera, 25.1.2008 Starkl - Čáslav |
 |
|
 |
Osetreni listu mlekem, 27.8.2007 Já je potírám zvětralým pivem a krásně se lesknou. |
 |
Modrá barva hortensie, 27.8.2007 Dostala jsem radu od zkušené zahradnice, abych ke kořenům hortenzie zakopala kousek kovu. |
 |
Opadávání fikusu, 23.3.2007 Tak za prvé vůbec nemá rád průvan, trochu listu opadává a obnovují se nové. Ale jestli vám mohu poradit, tak ho dejte tam, kde má klid a hlavně ne průvan na to je moc náchylný. |
 |
Je to pepřovník?, 23.3.2007 ten druhý obrazek je PEPŘOVNÍK
|
 |
Co s touto palmou?, 23.3.2007 nebo vám mohu poradit popel s cigaret |
 |