|
Příspěvky uživatele - 239.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oxalis, 22.10.2012 Oxalis pěstuji více jak 15 let. Mám stále stejnou rostlinku, ani se nezmenšuje, ani nezvětšuje, jelikož lístky průběžně uvadají a upadají od hlízek. Kvete stále a nikdy jsem ho ani nepřesazovala. Je to vyloženě odolná květinka. Stačí malinký útržek... celý příspěvek > |  | Mandragora lékařská, 3.3.2011 Pro přesnost dodávám, že omyl vznikl nedbalým překladem jednoho z mnoha amerických názvů pro Podophyllum peltatum, American mandrake, který tato rostlina získala od bílých osdníků amerického kontinetu pro podobnost jejích rhizomů s kořeny mandragory.... celý příspěvek > |  |
|  | Černo-červená rajčata, 17.7.2010 Díky, budu vděčný (a jistě nejen já) za zkušenosti s jednotlivými odrůdami. Black plum má asi jak velké plody? Zaujalo mě, že na zmíněných stránkách vysoce hodnotí Stupické polní ranné. To jen na okraj. |  | Černo-červená rajčata, 13.7.2010 Nějaké nové info od výše zůčastněných ohledně jejich letošních výsevů? Já letos sázel Black from Tula (pro velký úspěch již podruhé) a z nečerných Speckled roman, Tigerella a Cuor di bue. Zatím vše běží jak má. |  | Jacaranda kvetení, 10.6.2009 Zdravím všechny nadšené pěstitele. Máte někdo zklušenost s bytovým pěstováním Jacarandy? Kvete někomu? Mám svoji cca 10 let, ale zatím nekvetla a zatím se mi nepodařilo zjistit, zda v tomto věku už můžu očekávat květy či nikoliv. Jde samozřejmě o... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|