|
Příspěvky uživatele - 81.137
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za strom?, 16.6.2008 O jedné impozantní vím, že roste v Ploskovicích v zámeckém parku pod zámeckými parkány vpravo. Je obrovská a překrásná. Dokonce čas od času se najdou pod ní semenáčky. |  | bugénvilea (Bougainvillea glabra), 27.4.2008 Dobrý den. Já jsem dostala bugenvileu darem loni ze Zahrady Čech. Kvete báječně teď už potřetí, bála jsem se ji přesadit, ale hodně hnojím /tyčinka i Kristalon na květ/ mám ji stále ve stejném květináči, na okně skoro na jih, v zimě malounko opadala,... celý příspěvek > |  |
|  | množení psího vína, 14.8.2006 Mě se daří množit psí víno úplně jednoduše, zapíchnu větvičku s 2 očky do květináče - nejlépe plastového, lépe drží vlhkost - a to tak, že jedno očko do země, jedno nad ní. A pak zaleji a strčím květináč do chladné spíže na zimu, občas, když si... celý příspěvek > |  |
|
|
|