Příspěvky uživatele - 228.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Phalaenopsis - záchrana, 6.7.2011
Dobrý den, potřebovala bych poradit s orchidejí Phalaenopsis. Dostala jsem jednu, která do 14 dnů skoro odešla. Asi byla přelitá, protože přišla o všechny kořeny. Zachránila jsem jen dva listy bez kořenů a protože jsem o orchidejích nic nevěděla,... celý příspěvek >
Diffenbachia, 6.7.2011
Děkuji, hnojím i sprchuji, roste dobře, jen jsem tento druh nikde nenašla..
Diffenbachia, 2.7.2011
Teď ještě koukám na netu na info o diffenbachii... Všechny rostliny, které jsem našla jsou vysoké s obrovskými listy, ta má je hodně rozrostlá, ale převislá s malými listy, mám jiný druh, nebo jí špatně pěstuji a měla bych něco změnit?
Nevíte, jak na to?, 2.7.2011
Dobře, moc děkuji.
Diffenbachia, 2.7.2011
A ještě jeden dotaz... zastřiháváte nějak diffenbachii kvůli síle? Hodně se mi rozrůstá a ty poslední výhony už mi přijdou slabé, někde jsem se ale dočetla, že se diffenbachie zastřihávat nemá...
Nevíte, jak na to?, 2.7.2011
Ahoj všem, potřebovala bych poradit s palmou. Loni jsem si na pláži na Djerbě koupila palmy (smace a samice) údajně jde o palmu datlovou- má velmi tvrdé dlanité "listy". Nebo spíš by měla mít. Zasadila jsem 4 rostliny dle návodu, 3 jsem rozdala a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika