|
Příspěvky uživatele - 170.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poznáte prosím někdo sukulent?, 15.5.2010 Podívejte se na stránky o sukulentech - Ivana a Jiří Jandovi z Pávova u Jihlavy, věřím,že budete nadšená. |  | Poznáte prosím někdo sukulent?, 14.5.2010 Mám pocit, jestli se nejedná o značně zdeformovaný Adromischus cooperi.Ale musím přiznat, že bych neodolala a koupila si ho taky. |  |
|  | Plíseň kaktusu, 5.4.2010 Děkuji za bleskovou odpověď, máte pravdu, Sumothion je v tomto případě k ničemu, chce to číst příbalové letáky.Mrknu, jestli mám nějaký postřik na plísně.Vrcholky má na pohled zdravé, tak snad teplo a sluníčko (pokud se ho už konečně dočkáme) udělají... celý příspěvek > |  | Plíseň kaktusu, 5.4.2010  Dobrý den, zachránila jsem kaktus z jednoho supermarketu, nevím, jak se jmenuje a mám obavy, jestli není postižen plísní. Pro jistotu jsem ho postříkala "stoletým" Sumothionem a dala do karantény. Poradí mi, prosím, někdo? (Přikládám foto).... celý příspěvek > |  | Probouzení kaktusů, 27.3.2010 Děkuji za odpověď, než jsem zalila, měla jsem se nejdřív zeptat.Snad se jim nic nestane, pokud to počasí dovolí, jsou na místě, kde světla i tepla mají dost.Každopádně mají momentálně s vodou utrum. |  | Probouzení kaktusů, 25.3.2010 Dobrý den, v pondělí jsem po zimě poprvé zalila kaktusy, teplou vodou.Prosila bych o radu, jak postupovat se zálivkou dále.Po jaké době opět zalít a jestli opět použít teplejší vodu?Děkuji. |  | Kalanchoe pumila, 28.1.2010 Dobrý den, mám kalanchoi pumila třetím rokem, stále se mi nedaří ji úspěšně dovést ke kvetení.Přes léto ji letním na plném slunci, pres zimu ji mám na světle u okna v pokoji, kde je cca 16-18 stupňů.Od konce prosince se jí vytváří poupata, která ale... celý příspěvek > |  | Polyxena ensifolia, 26.8.2009 Dobrý den, na jaře se mi podařilo sehnat několik semínek této rostlinky, z nichž dvě vyklíčily a vyrostly.Nevím si ale rady se zálivkou.Zalévám vždy, když je substrát suchý a zatím mi to vychází.Vzhledem k tomu, že tato rostlinka se probouzí k životu... celý příspěvek > |  | Lilek jasmínokvětý, 15.8.2009 Množit lilek jsem nikdy nezkoušela, jinak na zimu ho ostříhám na ježka, dám do sklepa, kde je teplota asi 10 stupňů, dávám ho docela do tmy a zalévám minimálně, takto ho úspěšně zimuji 5tý rok. |  | Poznávačka kaktusu, 4.8.2009 Chtělo by to zeminu pro sukulenty, v tomhle mi přijde jak zabetonovaná.Je krásná, určitě by si to zasloužila. |  |
|  | Sundaviella - msice, 19.7.2009 Také mám ten problém, mšice se snažím odstraňovat mechanicky, pomocí lehkým promnutím nebo stažením prsty, chemické postřiky se mi moc neosvědčily.Ještě s úspěchem provádím postřik jarovou vodou/roztok dělám od oka/,nechám chvíli působit, mšice se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|