Příspěvky uživatele - 238.156

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
řez hrušně, 1.2.2009
A má (ať už jeden či druhý) termín řezu vliv na míru plodnosti?
řez hrušně, 1.2.2009
Dobrý den, mám stejnou odrůdu hrušky, proto mě zajímá Váš příspěvek. Prosím o informaci, kdy řezat stromek v případě, že chci růst podpořit a kdy, když ho chci potlačit. Děkuji
Rubinola, 27.4.2008
Bohužel, ten vykácený Rubín už vzít zpět nemohu, ale potřebuji zasadit jestě alespoň dvě jabloně - polokmeny. Žijí v asi 50 km od Pradědu. Poraďte prosím, jaké odrůdy jsou do těchto poloh nejvhodnější. Děkuji Alena
Rubinola, 26.4.2008
Děkuji za zprávu. Možná jsem získala ten pocit proto, že jsem zasadila Rubinolu v roce 2004 a doposud neukázala ani jeden plod. Zatímco Topaz jsem sadila v roce 2006 a už je letos krásně nakvetený. Jsem začínající zahrádkář a proto jsem zatím... celý příspěvek >
Rubinola, 26.4.2008
Vykácela jsem Rubín, protože rodil jen na koncích větví. Když jsem strom hodně ořezala, byla úroda minimální. Zasadila jsem Rubinolu a mám obavu, že je to totéž. Může mi někdo můj názor potvrdit nebo vyvrátit?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika