|
Příspěvky uživatele - 238.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
řez hrušně, 1.2.2009 A má (ať už jeden či druhý) termín řezu vliv na míru plodnosti? |  | řez hrušně, 1.2.2009 Dobrý den, mám stejnou odrůdu hrušky, proto mě zajímá Váš příspěvek. Prosím o informaci, kdy řezat stromek v případě, že chci růst podpořit a kdy, když ho chci potlačit. Děkuji |  |
|  | Rubinola, 27.4.2008 Bohužel, ten vykácený Rubín už vzít zpět nemohu, ale potřebuji zasadit jestě alespoň dvě jabloně - polokmeny. Žijí v asi 50 km od Pradědu. Poraďte prosím, jaké odrůdy jsou do těchto poloh nejvhodnější. Děkuji Alena |  | Rubinola, 26.4.2008 Děkuji za zprávu. Možná jsem získala ten pocit proto, že jsem zasadila Rubinolu v roce 2004 a doposud neukázala ani jeden plod. Zatímco Topaz jsem sadila v roce 2006 a už je letos krásně nakvetený. Jsem začínající zahrádkář a proto jsem zatím... celý příspěvek > |  | Rubinola, 26.4.2008 Vykácela jsem Rubín, protože rodil jen na koncích větví. Když jsem strom hodně ořezala, byla úroda minimální. Zasadila jsem Rubinolu a mám obavu, že je to totéž. Může mi někdo můj názor potvrdit nebo vyvrátit? |  |
 |
|
|
|