|
Příspěvky uživatele - 155.121
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 24.7.2014 A dnes 3 obaleči. Je po vrcholu letové vlny... | | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 23.7.2014 Jestli se už zavrtává, tak stříkat hned. Myslím, že působí tak 10 - 12 dnů. | |
| | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 22.7.2014 A dnes 19... | | Hnědé špičky rajčat San Marzano, 22.7.2014 Cereritem se hnojí až před výsadbou, jinak se dusík během zimy vyplaví. San Marzana to dělají. Měl jsem je asi třikrát a stačilo to. Mají i dlouhou vegetaci a špatně dozrávají. | | Užitečná rostlina nebo plevel?, 26.6.2014 Není to nějaká třapatka? | | Stříkat před deštěm?, 26.6.2014 Já bych z toho nedělal drámo... Kupte si ještě Ridomil Gold MZ Pepite nebo Acrobat a Topas nebo Talent. Jde i o to, že se dají běžně sehnat.
Jednou Quadris Max,
dále Ridomil nebo Acrobat + Topas nebo Talent, pak třeba Dithane +... celý příspěvek > | | Stříkat před deštěm?, 25.6.2014 .
Dva až tři postřiky po odkvětu jsou nejdůležitější. Postřik chrání zhruba 10, maximálně 14 dnů. | | Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 20.6.2014 Sázel jsem révu z kontejneru a hlouběji je vlhko ještě docela dost. Zelenina a kytky se zalévat musí. Čerpám vodu ze studny do kádě, kde se ohřeje a "ožije", a pak běhám s konvemi. Jabloně jsem ještě nezaléval. | | Choroba rajčat, 19.6.2014 Vypadá to tak. Používají se stejné fungicidy jako na plíseň rajčete. Asi nejlepší by byly se systémovou složkou (Acrobat nebo Ridomil Gold MZ, event. na prostřídání Ortiva). | | Třešně nemoc, 17.6.2014 Mně trápí asi posledních asi 5 let a je to čím dál horší. Letos to vypadá zatím dobře. Odrůdy jsou různě náchylné. Já mám Stellu. | |
| | Třešně nemoc, 17.6.2014 Stříká se 3 týdny po odkvětu a pak za 10 dnů. Já jsem měl vloni na začátku srpna třešeň už bez listů. Tak jsem letos stříknul (Talent, pak Syllit). | | Co je to za keř?, 17.6.2014 Kalina, asi vrásčitolistá. | | Bílá vata na větviček jabloni, 13.6.2014 Já také. Letos jsem ji zaznamenal u sousedů. Vlnatka je teplomilná a navíc jí svědčí i mírné zimy. | | Neznámý keř, 13.6.2014 Netvařec | | Rajčata - žluté skvrny na listech, 12.6.2014 To je od slunce. Sazenice, zvláště ty na první fotce, jsou vysazeny neotužené. Zalévat, pohnojit. | |
|
|
|
|