|
Příspěvky uživatele - 155.121
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jak na puklice, 19.8.2014 Actellic obsahuje jiný organofosfát a neobsahuje pyretroid. Nurelle D se v jabloních a zelenině už nesmí používat, na mandelinku moc nepůsobí. Takže zbývá řepa a obilí. | | Co vaše réva? (2014), 19.8.2014 Stejně to je zajímavé, jak se na jihu Moravy stále motají mraky a prší (i vloni). Já v HK skoro denně musím zalévat. | |
| | Jak se zbavit přesličky, 18.8.2014 Lze sázet a set za 6 měsíců. | | Stomp - zazrak v boji s burinou?, 18.8.2014 Kmeny se nemusí chránit, v malinách ho používám také (samozřejmě jen na jednoleté plevele). | | Stomp - zazrak v boji s burinou?, 18.8.2014 Zjistil jsem, že na cestičkách moc nehubí lipnici roční. Jinak OK (zelenina, keře, stromy, kytky). V červené řepě mám džungli, plel jsem jen jednou (do řepy Stomp nelze). Je krásně vidět rozdíl v zaplevelení. | | Artyčok - zasadit v srpnu?, 29.7.2014 Zasadit. Ve sklepě Vám zahyne. Sucho, teplo, tma... Musí projít chladným zimním obdobím. Mráz mu nevadí, pokud ho na zimu zakryjete třeba listím. A je to docela velká rostlina. V truhlíku by se jí moc nelíbilo. | | Placky bramborové, ertepláky domácí, 29.7.2014 Taky "bác"... | | Jen si tak trochu postěžovat, 29.7.2014 Známý už má po rajčatech (plíseň). To je docela brzo. | | Choroba třešní, 29.7.2014 Jo, ale to by sousedi museli uklízet také... | | Čačanská lepotica, 28.7.2014 U nás bude zralá tak za 10 dnů. | |
| | Třešně nemoc, 25.7.2014 Já jsem si molice přinesl se sadbou kedlubů. Ty jsem sklidil a molice se přestěhovaly na čínské zelí (teprve děložní lístky) a kupodivu i na mrkev. Rajčata a papriky přeskočily (snad). Vše venku. Nevím jestli to je molice vlaštovičníková nebo... celý příspěvek > | | Placky bramborové, ertepláky domácí, 25.7.2014 Včera jsme měli doma bramborák z cukety. Ale dalo se to. Trochu jiná chuť, vláčné, nadýchané... | | Placky bramborové, ertepláky domácí, 25.7.2014 Babičče vždycky zezelenaly, mně ne. | | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 25.7.2014 Já jsem už Calypso nedávno použil, tak na prostřídání Reldan. Mám jen zimní odrůdy, takže do konzumace času dost. Reldan je chlorpyrifos-methyl. Je bezpečnější než chorpyrifos (Nurelle, Dursban), který se u nás už nepoužívá do ovoce a zeleniny... celý příspěvek > | | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleč na jádrovinách 2014, 25.7.2014 Dnes žádný... Brzy postříkám Reldanem a pro letošní rok postřiky jádrovin končí. | |
|
|
|
|