|
Příspěvky uživatele - 155.121
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Přihnojování rajčat a paprik, 27.3.2015 No, musím na noc zakrývat (deky, hadry...). Vydžely venkovní mráz -4°C. Když je pak dávám ven, tak jsou na tom lépe, než ty vypěstované doma. Jsou pevnější a otužilejší. Mám takové to čínské polykarbonátové pařeniště 1x1 m.
| | Přihnojování rajčat a paprik, 27.3.2015 Vysévám do "hubeného" výsevového substrátu a pak ve stadiu několika málo pravých listů přesázím do substrátu pro pokojovky. Ten má živin dost. Papriky jsou už odstěhované ven do pařníčku. Rajčata jsem sel předevčírem. | |
| | Co je to, 24.3.2015 Já si myslím, že je to nějaká monilie. Na padlí je to moc huňaté a bylo by mu ještě zima, plíseň šedá je šedá. A určitě to vyrostlo rychle. | | Jaká rajčata na kečup, 19.3.2015 A je keříčkovité nebo tyčkové? Koukal jsem, že v ČR jsou sorty na kečup, ale keříčkovité. Ty se mně nevyplatí hlavně kvůli výnosu. A válí se po zemi atd... | | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatka a obaleč na jádrovinách 2015, 18.3.2015 A už je to zase tady.
Brzy, na myší ouško, se bude stříkat poprvé proti strupovitosti. Koukal jsem do starých kalendářů a bylo to zhruba 1. - 10. dubna (HK). | | Poznáte strom?, 17.3.2015 Jen nevím, co je to za škůdce. | | Poznáte strom?, 17.3.2015 Já bych řekl, že osika. Ta byvá i taklhle děravá... | | Moniliosa - pomozte mi se v tom vyznat, 3.3.2015 Presenta taky? Mám velmi špatnou zkušenost se Stanley. Bez Horizonu ani ránu. Presentu jsem vysadil předloni místo Domácí kvůli šarce. | | Reva amurska, 27.2.2015 Myslím, že právě moc rezistentní není. | | Reva amurska, 27.2.2015 V Číně ji snad jedí a zpracovávají. Důležité je, že je hodně mrazuvzdorná (pro křížení). | |
| | Sazenice révy vinné, 25.2.2015 Nic nedělat, opadne sám. | | Plevel v rybízu, 25.2.2015 Já používám STOMP (působí ale jen na jednoleté plevele). | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 25.2.2015 Bakterie ne. Ale Zato zkusím. A co ho nakombinovat třeba s Talentem??? | | Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 20.2.2015 WP = wettable powder
| | Kdy postřik proti kadeřavosti v roce 2015, 12.2.2015 Agromanuál to posílal rychle, ale spíš jsou ještě "zazimovaní". Leč my, kadeřavobijci, dospat nemůžeme.
| |
|
|
|
|