|
Hnojivo na růže, 20.8.2011 Ráda bych přihnojila v této době růže, ale nevím jaké je nejvhodnější hnojivo. Momentálně růže nekvetou. |
 |
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 11.7.2011 Má někdo z vás zkušenost s použitím kyseliny citronové? Výrobek který mi doporučil můj "jezírkář" a který je taky pěkně drahý má totiž psanou jako účinnou látku Citric Acid a to s dávkováním (přepočteno dle udaného obsahu v balení) 5,25 g na 100 m3... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jezírkový vysavač - prosím poradte, 29.6.2011 Jednoznačně zvolte dvoukomorový vysavač. Stejný stroj jako Pondovac4 je Gardena SR2000, jen jiné barvy. Tu mám a jsem spokojený, předtím jsem měl možnost vyzkoušet (dlouhodobě) také jednokomorovou verzi a pro jezírko vašich rozměrů bych ho nikdy... celý příspěvek > |
 |
Nová úprava jezírka, 5.5.2011 Foto pošlu o víkendu až budu doma. Nyní jsem na služební cestě. děkuji |
 |
Nevěstin závoj, 3.5.2011 Dobrý den, zajímalo by mne, zda je nevěstin závoj (šater latnatý bílý) jedovátý nebo ne? Zda mohu k němu vysadit zeleninu? Děkuji. |
 |
Nová úprava jezírka, 3.5.2011 Nejprve filtrace, není. Měli jsme spolu s UV lampou, ale bohužel nám odešla, takže v současné době není nic. Co se týče hloubky byla cca 2m na jedné straně a na druhé to přechází do mělčiny. Ještě dodám, že jsou v mělčině různé vodní kytky a v... celý příspěvek > |
 |
Nová úprava jezírka, 3.5.2011 Děkuji za reakci a upřesňuji. Velikost je cca 8m x 4m. Přítok není, je to jen co naprší. Jezírko je jílovité, a voda trochu poklesne, pokud déle neprší - neumím odhadnout o cca 20 čísel. děkuji |
 |
Nová úprava jezírka, 3.5.2011 Dobrý den, prosím nevíte o někom kdo by nově upravil stávající přírodní jezírko, které je v současné době stále kalné. Máme v něm cca 10ks koi kaprů, kteří vůbec nejsou vidět. Nevíme si s tím radu, jak jezírko upravit. Děkuji Vám všem za radu. |
 |
Pokojovou rostlinu nenáročnou na světlo, 10.4.2011 Dobrý den, jakou rostlinu do ložnice na noční stolek, která není náročná na světlo? Nejraději rostoucí do výšky, ne do šířky. Děkuji. |
 |
Kiwi na balkoně, 2.4.2011 Dobrý den, mohu kiwi arguta pěstovat na balkoně, když nemám zahradu? |
 |
|
 |
Gardenii opadávají listy, 17.3.2011 Dobrý den, gardenii začaly hnědnout a opadávat listy. Nevím čím by to mohlo být. Stanoviště i zálivku má stejnou. Děkuji. |
 |
Muškáty, 16.3.2011 Dobrý den, kolik sazeniček pnoucích muškátů vsadit do truhlíku dlouhého 40 centimetrů? Děkuji. |
 |
Neznámá rostlinka, 28.2.2011  Poznal by někdo tutu květinku? Teď je ostříhaná a v létě kvete drobnými fialovými kvítky. |
 |
Pavučinky v květináči, 20.2.2011 Dobrý den, v květináči u orchideje se mi objevili pavučinky. Prosím o radu co s tím. Děkuji. |
 |
Dendrobium nobile - Stromobytec vznešený, 12.2.2011 Dobrý den, nevím, jestli není na moji reakci pozdě, tedy spíše než reakci, na prosbu. Na počátku loňského listopadu jsem dostala k narozeninám tuto orchidej. Mám ji umístěnou v ložnici (chladno max 18 C a celkem vlhko - tedy ne suchý vzduch. Okno na... celý příspěvek > |
 |