|
Kam s brusinkou, 25.4.2013 Tak konečně jsem zjistil o jaký druh brusinky jde. Jedná se o Vacinium Vitis-Idaea Miss Cherry |
 |
Množení lístky, 17.3.2013 Dobrý den,
je možné po domácku vlastním způsobem vypěstovat lísku? Jakým způsobem množit lísku? 5ízkováním, zasazením oříšku?
Děkuji za rady |
 |
|
 |
Jaké ovoce do písčité půdy, 11.3.2013 Dobrý den,
žádám Vás o radu, jaké drobné ovoce mám zasadit na zahradu? Na zahradě mám písčito-zemitou půdu, cca pod 80 - 100 cm půdy je skála.
Uvažoval jsem o slopovitých ovocných stromech, ale nemám s nimi zkušenosti.
popřípadě bych... celý příspěvek > |
 |
Angrešt a padlí, 10.3.2013 Dobrý den,
na zahradě mám jeden angrešt, který by potřeboval ošetřit. Angrešt je na několika místech porosten lišejníkem a minulý rok jsem neměl z úrody nic, neboť na angrešti bylo padlí. Poradíte mi, jak mám angrešt ochránit a ošetřit? Jak se... celý příspěvek > |
 |
Hadice / trubka k čerpadlu, 10.2.2013 Určitě bych použil alespoň 50ku. Při použití 40 mm trubky bude rychlost 8m3 vody skoro 1,8 m/s. Při použití 50 mm trubky to bude 1,13 m/s. To znamená výrazně menší odpor a tedy větší skutečný výkon čerpadla. Bohužel jsm nikde nenašel charakteristiky... celý příspěvek > |
 |
Zahradní traktor na velký pozemek, 19.1.2013 Prosím o radu, je rozumné koupit zahradní traktor na pozemek o velikosti 8000m2 a síct sním trávu narostlou okolo 40cm? Moje investice do traktoru je max 100 000Kč, jinač to budu budu muset řešit nějakou lištovou nebo bubnovou... celý příspěvek > |
 |
Výsev bylinek v v zimním období, 26.12.2012 Dobrý den,
rád bych si nyní doma v pokoji vysadil několik bylinek (převážně ty, co se dají použít v kuchyni). Máte s tím někdo zkušenosti? Jaké bylinky jsou pro to vhodné? Poradíte mi? |
 |
Hecht 927, levná jednoručka, 2.12.2012 Dobrý den,
když čtu toto forum nedá mi nepřispět. H 927 jsem koupi protože to je nejmenší motorovka na trhu. Tedy kromně STHILL model nevím ale cenu jo 8500 Kč. Takže jsem koupil 927 a začali se dít zázraky. Fakt fungovale a funguje. Co sed týče... celý příspěvek > |
 |
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 20.8.2012 cena vypadá opravdu dobře, bohužel je tam rozdíl v doporučeném dávkování. V tomto shopu píší 50 gramů na kubík. I kdyby to mysleli ročně, pak je to proti 15 gramům ročně v českých shopech významný rozdíl. Zajímalo by mne, jestli je rozdíl v... celý příspěvek > |
 |
Slepice žere vejce, 17.6.2012  Dobrý den.
Jsem naprostý amatér co se týká chovu slepic.Pořídili jsme si červené slepičky 12 týdnů staré, zhruba po měsíci a půl začaly snášet.Nejprve jedna a postupně se přidaly další slepice, až na jednu má stále malý hřebínek.Jaké bylo moje... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zasazené cynie a astry chřadnou, 15.6.2012 Mě požírají kořínky sazeniček mravenci. Sazenička chřadne, vytáhnu jí a nemá kořínky. |
 |
Biotoll na mravence, 14.6.2012 Dobrý den, děkuji za radu. Já se bála, že je Biotoll jedovatý pro lidi. |
 |
Biotoll na mravence, 11.6.2012 Dobrý den, mám sazenice jahod plné mravenců, nejraději bych k nim nasypala prášek Biotoll na mravence, ale mám obavy, aby se jedovatá látka nedostala skrz kořeny do jahod. Co si o tom myslíte? |
 |
Frézie na balkoně, 15.4.2012 Dobrý den, máte někdo zkušenosti s pěstováním frézií na balkoně v květníku? Děkuji. |
 |
Čím hnojíte růže, 3.3.2012 Dobrý den, čím na jaře hnojíte růže? |
 |