|
Příspěvky uživatele - 243.136
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámý strom, 18.11.2011 A ještě doplním informaci, že ačkoli patří maklura do čeledi morušovníkovitých, její plody jsou nejedlé (osobně jsem to nezkoušel :-)). Do morušovníkovitých patří samozřejmě například moruše, dáli fíkovník, tropický chlebovník.. (doplním citaci z... celý příspěvek > |  | Neznámý strom, 18.11.2011 Také se připojuji k názoru, že jde o makluru jablkovitou (oranžovou, pomerančovou). I na dendrologii online je zmínka, že v pražské zoo roste. Pochází z USA - Arkansas, Oklahoma, Texas, je tedy dost teplomilná; byla objevena 1817... Dost známý je... celý příspěvek > |  |
|  | Znáte někdo tento keř?, 18.11.2011 Pane Stanislawe, nic ve zlém. Poznámku o brýlích jsem neměl vůbec psát. Jen mne trochu překvapilo, že jste se u předchozích dvou příspěvků zapomněl podepsat, když se obvykle podepisujete. Jsem o něco mladší a mám teprve 3/4 dioptrie :-) Josef. |  | Neznámá kytka, 18.11.2011 Pane mičurinče, jste si tím jist? Mně to nejvíce připomíná květenství dvou jihovýchodněasijských druhů koření. Prosím ještě o foto více ze strany, případně informaci o vůni (při rozemnutí). Josef. |  |
 |
|
|
|