|
Příspěvky uživatele - 39.154
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to pepřovník?, 4.9.2007 Ještě jsem zapomněla, že nemá rád plné slunce, hlavně polední a přestože nesmí být ulit, nemá rád ani přílišné sucho. |  | Je to pepřovník?, 3.9.2007 Druhá rostlinka nevím co je. Ale ta první se jmenuje pupec štěrbinový - Umbilicus rupestris.
Zřejmě je k nám zavlečen z mediteránu (středozemí), kde roste v puklinách, potřebuje vápník a v dobrých podmínkách docela hezky kvete (zkuste Google) myslím... celý příspěvek > |  |
|  | Neví někdo, co to je za květinku?, 3.9.2007 přikláním se k názoru, že je to sparmania. Dejte vědět, jak pokvete.
Milena |  | hvozdík, 31.7.2007 Mám dojem, že už se letos prostě vyčerpal. Mám to na zahrádce to samé, dokonce jsem myslela, že mi úplně "odešel", ale teď vidím, že ne - rozrůstají se listy. Nicméně odkvetlé se mají odstraňovat, aby se zbytečně nevysiloval tvorbou semen. Přeji... celý příspěvek > |  |
|
|
|