|
Co to je, jak pěstovat, množit?, 31.3.2015 Myslím si, že všechny jsou CHAMAEDOREA ELEGANS - horská palma, chamaedorea sličná. Rozmnožit se mi ji nikdy nepodařilo i když kvete. Olina
|
 |
Jaké květiny na balkon jižní strany?, 11.2.2015 Já tam v létě pěstuji " letní kaly ".Olina |
 |
|
 |
Ananas, 18.1.2015 Také mám doma vypěstovaný ananasovník a čekám kdy začne kvést. Jak je ten Váš starý a velký? Díky Olina |
 |
Prosím o určení sukulentu, 14.12.2014 Pryšec to je, ale podle mne Euphorbia grandicornis.Olina |
 |
Více rostlin jednom květináči, 18.11.2014 Taky možnost.Olina |
 |
Více rostlin jednom květináči, 17.11.2014 Ta na levo je pnoucí. Můžete ji pnout po zdi či omotávat kolem nějaké opory umístěné v květináči a nebo jenom nechat viset dolů.Bude to nejspíš nějaké syngonium nebo filodendron.Druhá by mohla být dracena či dračinka, ale nejsem si stopro jistá a u... celý příspěvek > |
 |
Více rostlin jednom květináči, 16.11.2014 Ještě se doplním.Nemusejí se snést vzájemně druhově.Proto jaké máte? Olina |
 |
Více rostlin jednom květináči, 16.11.2014 Jaké máte.Olina |
 |
Zastřihnutí odkvetlé orchideje, 16.11.2014 Jestli myslíte phalenopsis, tak ten stvol já stříhám až sám uschne.Většinou po odkvětu zase z nějakého očka i nahoře začne pučet nový květní stvol.Kdy Vám teťka vykvete Vám neřeknu, mě jedna kvete a raší nové stvoly pořád.Jiné si zase dávají... celý příspěvek > |
 |
Prosím o určení sukulentu, 13.11.2014 Jak píše Lída opravdu pozor na to mléko co roní, mám s ním nemilou zkušenost od příbuzného pryšce běložilného. Opuchliny a puchýře na nose a v okolí. Při manipulaci s ním jsem netušila, že je ten pryšec poraněný a pošimrala se na nose. Olina
|
 |
|
 |
Prosím o určení sukulentu, 12.11.2014 Euphorbia milii, česky pryšec zářivý, trnová koruna.Olina |
 |
Bouganvillea, 11.11.2014 Nevyhazujte ji.Držte ji v mírném teple a přiměřené zálivce.Na jaře přesaďte a zastřihněte.Ta naše taky opadává a přes zimu bude mít okolo 12 stupňů. Olina |
 |
Alokázie kvete, 4.11.2014 Alokázie má ráda vlhko.Zkuste rosit.Olina |
 |
Vánoční kaktus, 29.10.2014 To je přesně on.Olina |
 |
Vánoční kaktus, 27.10.2014 Mám a zrovna nasazuje poupátka. Dám Vám kousek zdarma, jenom nevím kam ho poslat.Olina |
 |